Miért tesznek az új mobilokba infraportot?
Az már nem egy elavult technológia?
Vagy mostanában másra használható, mint régen?
Régen fájlküldésre használták.
Az én telómban is van. Pl tudom vele irányítani a TV-t, a mediabox-ot. De ugyanígy jó bármihez, aminek infrás távirányítója van.
Máskérdés, hogy már a tv és egyébb eszközözök gyártói is térnek át a bloototh távirányításra lassan.
Miért lenne elavult?
Ma is benne van az összes otthoni szórakoztató elektronikában. És azért teszik a mobilba, mert még mindig tudja azt amire létrehozták.
Nem kell hozzá se wifi, se net.
"Máskérdés, hogy már a tv és egyébb eszközözök gyártói is térnek át a bloototh távirányításra lassan."
Más kérdés, hogy ennek ellenére benne marad az infra is. A legolcsóbb és legmegbízhatóbb módszer.
" Más kérdés, hogy ennek ellenére benne marad az infra is. A legolcsóbb és legmegbízhatóbb módszer. "
Nekem pl már olyan öles tv-m van, amiben nincs infra. Lehet, hogy még eggyenlőre sok tv-ben és más eszközben infra van vagy az is, de már van olyan amiben nincs, és vagy tetszik vagy nem, de ez a jövő.
Telefonok esetében se hitte volna senki, hogy nyigdíjazzák a Jack-et, de így történt. Van még, de már kivezetésben van.
Ugyan ez vár az infrára is.
Jelenleg még van haszna, mert mire az infra kora leáldoz, az még sok idő.
“ Telefonok esetében se hitte volna senki, hogy nyigdíjazzák a Jack-et, de így történt. Van még, de már kivezetésben van.”
Manapság többen használnak vezeték nélküli fülest vagy fejest, ahhoz nem kell Jack. Bár lehet épp ezért van annyi embernek , mert rákényszerültek a Jack hiányában. Nekem személy szerint nem hiányzik, hallgatok zenét, de TWS-t vagy külső DAC-ot használtam régen is.
Most ne menjünk már bele ebbe a jack témába.
Igen, a bt fülesek a jack hiánya miatt terjedtek el. Jack dug9t használó szelfibot is van igen, de már létezik abból csak bloototh verzió.
Infra volt a kérdés.
Távirányitásra van telefonban. Még egy jó ideig erre egy nagyon jó alternatíva. De másra nem nagyon jó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!