Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha szervízbe viszem a telefono...

Ha szervízbe viszem a telefonom, ott megnézik, milyen fájlok vannak rajta?

Figyelt kérdés

A barátnőm régebben küldött intimebb képeket és hiába töröltem ki, mindig marad az ilyeneknek nyoma a háttértárakban vagy a thumbnailsekben stb...

Szóval azt megláthatják akik javítják?

A barátnőm még nem 18(csak 17) mikor azok a képek készültek. Lehet ebnől baj vagy a törölt dolgoknak mem keresnek utána?

2023. máj. 9. 00:42
 1/7 anonim ***** válasza:
77%

Nagyon még a publikus mappákban lévő dolgokat sem nézik, mert ilyen helyeken 99% ban nincs idejük ezzel szöszmötölni, és mivel munkaidejük ketyeg és minél több feladattal akarnak egy adott napon végezni így nyilván csak a szükséges dolgokkal foglalkoznak.

Persze ha egy hobbi szerelőhöz viszed vagy egy maszekhoz vagy egy kezdő helyre ahol még nincs annyi dolguk ott esélyesebb hogy ráfognak érni körül nézni a telefonon lévő fájlok közt, de kétlem hogy bármit is kifognak menteni maguknak vagy terjeszteni. Meg persze azért van a memória kártya hogy mindent oda ments főleg ami személyes, privát dolog és ha bármi miatt szervízbe kerül a teleofn, kártyát kiveszed és ennyi.

2023. máj. 9. 00:47
 2/7 anonim ***** válasza:
46%
2023. máj. 9. 00:54
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Mikor utoljára szervizben volt a telefonom, azzal kezdték, hogy mindent letöröltek róla, nullára tették a telefont, mint új korában.

Állítólag ez törvényi előírás az adatvédelem miatt, nehogy meglássák a tiedhez hasonló képeket pl.

Pedig én még fizettem is volna pluszban akkor az adatmentésért, mert úgy tört a telefon, hogy semmit nem tudtam róla lementeni. :( De azt mondták, kérésre se csinálhatnak ilyet.

2023. máj. 9. 06:25
 4/7 anonim ***** válasza:
82%
Ha van idejük rá, még akkor sem hinném, hogy ezeket akarják nézegetni...
2023. máj. 9. 06:26
 5/7 anonim ***** válasza:
41%
mindent törölnek szó nélkül.
2023. máj. 9. 06:36
 6/7 Gugu Gabor ***** válasza:
Ha lehet mindig gyárira vissza állítva add le a telefonodat szervizbe, pont leszarják és nincs idejük, (ahogy fent is írtak) de ettől függetlenül így érdemes.
2023. máj. 9. 08:16
 7/7 anonim ***** válasza:
14%
Én ha szervízes lennék tuti megnézném a fotókat, hátha találok valami jó szaftos dolgokat. Főleg ha csaj a telefon tulaja. Igazából nem tart sok ideig, pár perc átpörgetni a galériát. Ha találnék még le is menteném magamnak. Úgysem tudná meg senki.
2023. máj. 9. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!