Ha szervízbe viszem a telefonom, ott megnézik, milyen fájlok vannak rajta?
A barátnőm régebben küldött intimebb képeket és hiába töröltem ki, mindig marad az ilyeneknek nyoma a háttértárakban vagy a thumbnailsekben stb...
Szóval azt megláthatják akik javítják?
A barátnőm még nem 18(csak 17) mikor azok a képek készültek. Lehet ebnől baj vagy a törölt dolgoknak mem keresnek utána?
Nagyon még a publikus mappákban lévő dolgokat sem nézik, mert ilyen helyeken 99% ban nincs idejük ezzel szöszmötölni, és mivel munkaidejük ketyeg és minél több feladattal akarnak egy adott napon végezni így nyilván csak a szükséges dolgokkal foglalkoznak.
Persze ha egy hobbi szerelőhöz viszed vagy egy maszekhoz vagy egy kezdő helyre ahol még nincs annyi dolguk ott esélyesebb hogy ráfognak érni körül nézni a telefonon lévő fájlok közt, de kétlem hogy bármit is kifognak menteni maguknak vagy terjeszteni. Meg persze azért van a memória kártya hogy mindent oda ments főleg ami személyes, privát dolog és ha bármi miatt szervízbe kerül a teleofn, kártyát kiveszed és ennyi.
Mikor utoljára szervizben volt a telefonom, azzal kezdték, hogy mindent letöröltek róla, nullára tették a telefont, mint új korában.
Állítólag ez törvényi előírás az adatvédelem miatt, nehogy meglássák a tiedhez hasonló képeket pl.
Pedig én még fizettem is volna pluszban akkor az adatmentésért, mert úgy tört a telefon, hogy semmit nem tudtam róla lementeni. :( De azt mondták, kérésre se csinálhatnak ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!