Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A Samsung S23-nak is oled a...

A Samsung S23-nak is oled a kijelzője mint az iphone-nak?

Figyelt kérdés
2023. máj. 7. 17:25
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
igen
2023. máj. 7. 17:49
 2/20 anonim ***** válasza:
88%
Az a kérdés inkább, hogy az iPhone hány évvel a Samsung után kapott (tőlük) OLED kijelzőt (legalább 10).
2023. máj. 7. 17:51
 3/20 anonim ***** válasza:
89%

Tévedtem, csak 8, ha az okostelefonokat nézzük.

[link]

2023. máj. 7. 17:56
 4/20 anonim ***** válasza:
73%
Igen
2023. máj. 7. 18:00
 5/20 anonim ***** válasza:
31%
Mosógéééép
2023. máj. 7. 18:01
 6/20 anonim ***** válasza:
21%
Az 😀
2023. máj. 7. 18:04
 7/20 anonim ***** válasza:
85%

Manapság gyakorlatilag az alsó kategóriás telefonok között is lassan sztenderd lesz az OLED kijelző, már a középkategóriában is évek óta az, sőt már előbb az volt, mint az Apple telefonok alap szériáiban.

A 12-es iPhone volt az első nem "Pro" (vagy azzal egyenértékű korábbi) Apple telefon, ami megkapta az OLED kijelzőt 2020-ban.

Az S szériás, alap Samsungoknál már a 2010-es legelső típus megjelenésénél is OLED kijelzője volt, 2010-ben (!!!). Ha így nézzük, akkor az Apple ezzel csupán 10 évet késebb. Szerintem már a 11-es iPhonenál is gáz volt anno, hogy IPS-el jött ki.

2023. máj. 7. 18:49
 8/20 anonim ***** válasza:
95%
Igen, amúgy meg az Apple a Samsungtól veszi a kijelzőket. Mindig is a Galaxy-kban voltak a legszebb kijelzők.
2023. máj. 7. 23:50
 9/20 Morzsi007 ***** válasza:
30%
Az iphone sokáig IPS kijelzőt használt. Nyugodtan meg lehet nézni egy régebbi iphone képét meg egy akár régebbi OLED kijelzőt összehasonlítani. Az almás mobilé sokkal természetesebb megjelenésű, még most az OLED panelekkel is, mint más. A Samsungtól is veszi a kijelzőt, de mások a színek, mint a Galaxy-knak, mert nem ugyanaz a panel kerül bele. Hogy kinek mit jelent a szép az szubjektív. Nekem az iphone IPS vagy OLED megjelenítése jobban tetszik.
2023. máj. 8. 09:27
 10/20 anonim ***** válasza:
90%

"de mások a színek, mint a Galaxy-knak, mert nem ugyanaz a panel kerül bele."

Igen, pl. az alap iPhone-ba jóval gyengébb kijelző kerül, mint az alap Galaxyba. Ez látszik a képfrissítésen is, ami fele annyi az iPhone esetén.

A színek pedig azért tűnnek másnak, mert gondolom be van kapcsolva a True Tone nevű borzadvány nálad is. A legelső dolga mindenkinek, aki tud erről a beállításról, hogy amint kezébe veszi a telefont, egyből ki is nyomja. Nekem is ez volt az első dolgom, amikor a jelenlegi Apple telefonomat bekapcsoltam. Elképesztően elbarmolja a színeket.

2023. máj. 8. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!