Néztem egy iPhone 13-ast és hiába amoled kijelzős olyan mintha rosszabb lenne a kijelzője mint a Samsung amoled, létezik ez?
Az iPhone kijelzőket is a Samsung gyártja és a Samsung telefonokban sem egységesen egy kijelző kerül.
De egyébként igen, van olyan Samsung telefon, aminek jobb a kijelzője mint az iPhone 13-é. Plusz még azt érdemes megjegyezni, hogy a jó ég tudja miért, de nagyon erőltetni a TrueTone fantázia nevű valamicsodáját az Apple, ami miatt elég furcsa színű és megjelenésű az összes kijelzőjén a tartalom, ez pedig defaultban be van kapcsolva. Bár nem tudom miért teszi ezt, minden ismerősömnek a legelső dolga kikapcsolni, én is így tettem a telefonomnál.
Nem nagyon, mert - ahogy 1-es írja - samsung kijelzők vannak az ájfónokban.
Kajabálnak egymásra fűt meg fát, hogy ki lopott kitől, közben meg a háttérben megy a kijelzőbiznist. Meg még ki tudja mit szállít a samsung az Applnek. Memóriáka, chipeket, akkukat :D
Nem lehet hogy valami törött, aztán innen-onnan ócsóért beszerzett kijelzős iPhonet láttál?
Attól, hogy a Samsung gyártja, a képe más lehet.
Teljesen más igényei vannak/lehetnek az apple-nek.
Kinek mi tetszik ez szubjektív. Hogy neked jobban tetszik a Samsung kijelzője, mert azt szoktad meg, az nem azt jelenti, hogy rosszabb a másik.
Én pl használom a True tone funkciót évek óta, hozzászoktam, ha kikapcsolom, nekem az a fura.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!