Miért ilyen drágák a Galaxy-k? Mi kerül 400K-ba egy telefonon?
ha azt nézem, nekem galaxy a8-am van, novemberben lesz 5 éves és kutyabaja... pedig a kisfiam lefújta zsíroldóval, sokszor leesett a földre, milliószor mehetett volna tönkre, de még mindig ugyanolyan tökéletes, mint új korában. innentől kezdve szerintem bőven kérhetnek érte ennyi pénzt, figyelembe véve az inflációtól kezdve mindenféle globális szarságot. hacsak nem következett be minőségromlás, de azt őszintén szólva kétlem.
prémium kategóriás telefon, amit ilyen árakkal lehet fenntartani.
Emelték évről évre, szépen lassan az árakat, látták, hogy így is megveszik az emberek.
Ezért kerülnek ennyibe.
10:27
Nekem egy Huawei Mate 10 Lite-om van, ugyan úgy 5 ève nyösztetem màr, szóval azèrt a Samsungtól nem kell hasra esni. Amúgy is szerintem a kèrdès inkább a felső kategóriàs Galaxy S sorozatra vonatkozott
Ezt kérdezhetnéd az iphonenál is... 600000ft a 15pro max és majdnem egyenlő erős a két telefon, maximum az op. rendszere jobb. Egyébként egy átlag felhasználónak nem éri meg, csak ha fel akar vágni, egy középkategóriás telefon teljesen megfelel, ha vigyázol rá nagyjából ugyan addig bírja. Ha viszont mondjuk telos játékokat streamelsz, vagy kell egy jó kamera ami mindig ott a zsebedben, akkor éri meg csak. Amiket az előbb mondtam el azért olyan drága, és nem csak tesztelik hogy mennyi áremelésig veszik meg, hanem több ok is van: háború miatti infláció, és a munkaerőhiány, a chipek nyers alapanyagának kibányászásához.
Ha átlag felhasználó vagy, inkább ajánlott egy A54et venni 150k körül mozog. (Nekem egyébként 5 éves a telóm és akkor vettem 60000ért. Mivel nem használom semmi extrára, tökéletesen megfelel még mindig)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!