Miért vannak olyan emberek aki használt Telefonos boltba adjal el telefonját?
Gondolom egyszerűbb, oda mész mondanak egy árat és ha megfelelő gondolom készpénzben megveszik.
Ha te magad akarod eladni,mondjuk jófogáson az macerásabb.Hirdetés feladása,csomag elküldése stb.
Ha el akarnám adni az egyik telefonomat, inkább én is boltba vinném.
Francnak lenne kedve a sok szélhámossal görcsölni, vagy a pofátlan alkudozókat szelektálni. Ha postázva kérné a vevő, akkor utánvét vagy előreutalás; lehet, hogy ő fél előreutalni, én meg félek az utánvéttől. Akkor legyek okos, kérjem el a postaköltséget előre, hogy ha nem veszi át mégsem, mert pl. hobbirendelgető, akkor a visszaküldést legalább ne bukjam.
Aztán ha átveszi, lehet, hogy pár nap múlva felkeres ismét, hogy hibás készüléket adtam el neki, vegyem vissza, adjam vissza a pénzét. Majd kiderül, hogy nála volt korábban egy ugyanolyan típusú készülék, ő ver át valójában engem és így a pénze is megmarad és az én jó készülékem is az övé, nálam meg marad az ő gyatra telefonja..
Inkább bolt, még akkor is, ha kevesebbet kapnék érte.
Gyors.
Kevesebbet kap mintha eladná de fixen azonnal pénzt kap érte, nincs semmi macera mint egy sima eladásnál. Az ilyen személyeknek valószínűleg nem számít az a pár tízezer Ft, csak az új telefonba akarnak valamennyit beleforgatni.
7
Közben meg kiadják lakcímüket-személyes adataikat egy neppernek, mert ugye kötelező használt kereskedésbe eladásnál...ez is "okos":DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!