Az alábbiak közül melyik telefont ajánlanátok?
Figyelt kérdés
2023. máj. 3. 12:07
A kérdező szavazást indított:
Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 5G
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 8GB
Realme 10
Motorola Moto G73 5G
15 szavazat
1/5 anonim válasza:
Innen a Redmi Note 11 Pro+ a legjobb választás papiron. A sima Note 11 Pro nem éri meg csak azért mert 8gb ram van benne. A 6gb is elég még mindenre. De még kis híján a fele is. Viszont én mégis csak venném a Motorolát sokkal jobb, letisztultabb a rendszere mint ezeknek a kínai csodáknak. Nekem több Xiaomi telefonom is volt már egy kalap sz… a realme sem épp a legjobb márka. De ha nem ragaszkodsz ezekhez lehet megnézném a Samsung Galaxy A33/A34 modelleket is. Androidos gyártón belül ők a legmegbízhatóbbak. És amúgy is a legjobb ár érték arányban van ez a kettő telefonjuk ezen az áron jobbat nem kapsz!
3/5 anonim válasza:
Nekem is tetszene a motomoto, de ebben a kategóriában akkor már oled kijelzőt akarnék.
5/5 anonim válasza:
Én egyszer vettem Xiaomi telefont. Ezt bántam meg a legjobban. Még egyszer biztos nem vennék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!