Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az iphone 14 felső hangszórójá...

Az iphone 14 felső hangszórójára víz került, helyre tud jönni magától?

Figyelt kérdés
nem vízálló illetve nincs valami az iphoneban ami “kirázza” magából?( halvány emlék)
2023. máj. 2. 22:58
 1/10 anonim ***** válasza:
89%

"nem vízálló"

De.

[link]

Por-, csepp- és vízállóság

Az IEC 60529‑es szabvány szerint IP68‑as besorolású (legfeljebb 6 méteres mélységig és legfeljebb 30 percig meríthető vízbe)

2023. máj. 2. 23:03
 2/10 A kérdező kommentje:
mégis recseg.. szóval nem tudom szerinted csak beszorult aztán majd kifolyik? 😂
2023. máj. 2. 23:28
 3/10 anonim ***** válasza:
89%
Vízálló elvileg, bár garanciát semelyik gyártó sem vállal rá. Szerintem rakd le úgy, hogy a hangszóró lefele legyen, de legyen hely alatta (tehát mondjuk tedd rá egy könyvre úgy, hogy a felső hangszóró és az asztal között legyen levegő...) és holnap reggelre valószínűleg kiszárad.
2023. máj. 3. 00:30
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg helyrejön magától. Az Apple Watch is vízálló, de zuhany után ugyanúgy recseg a hang attól még, aztán később már nem szokott.
2023. máj. 3. 05:12
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Alapvetően a gyártó nem vállal garanciát akkor sem ha vízálló a telefon mert rengeteg olyan eset van amikor hiába vízálló akkor is beázik, így megkímélve magát attól hogy tömegesen kellene telókat szervízelni az ő számlájukra. Pl nem lehetne meleg párás helyen pl gőzszauna használni, ott tuti beázik a meleg pára miatt. Egy ilyen után te garanciára kérsz szervízt és azt mondod csak beleesett a kádba ami hazugság de ők ezt nem tudják.

Bocsi, kérdésedre a válasz: én ágyon szoktam odacsapkodni a telefont és kirázza a vizet. :)

2023. máj. 3. 06:17
 6/10 NTBS ***** válasza:
0%
Nem fog magától.
2023. máj. 3. 06:52
 7/10 anonim válasza:
0%
tedd egy kis rizsbe
2023. máj. 3. 08:03
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

"aztán majd kifolyik"

Hát ha volna annyi eszed, hogy fejjel lefelé letámaszd a telefont, hogy a hangszóró legyen alul, akkor már kifolyt volna.

Meg is lehet fújkálni kicsit, hogy segíts a víznek kifolyni.

Nem a telefonba ment bele, csak abba a járatba ahol kijön a hang a hangszóróból.

2023. máj. 3. 08:23
 9/10 anonim ***** válasza:

A telefon vízálló.

A víz majd szépen, lassan ki fog jönni onnan.

2023. máj. 3. 08:51
 10/10 anonim ***** válasza:
7, Ne tedd rizsbe
2023. máj. 3. 10:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!