El fog romolni a kamera a telefonban?
Van egy iPhone Xs Max-om, és néha előfordul, hogy egyik hátlapi kamera és a vaku se működik. A zseblámpa ikon nincs kiszürkülve, de ha bekapcsolom, nem világít. A kameránál meg az szokott lenni, hogy jó minden, amikor 2x optikai zoom-ra állítom, akkor befagy, nem mutat képet, de ha előlapira váltok, akkor az működik. Tegnap este is lassított módba váltottam, a kép bal alsó sarkában megjelent pár zöld pötty, majd lefagyott. Ezeket megoldja egy újraindítás, kb heti 1x jön elő ez. Bontva volt már párszor a telefon, 2x kijelzőcsere, meg lehet akksi is cserés volt.
iOS 16.4.1 van rajta, lehet a 16.5 megoldja a problémát. 3.83Gb van szabadon a 64-ből.
Miért kell egy mobilt rázni ?
Androidnál még nem hallottam róla.
Lehetne értelmesebb válaszokat?
Azért ráztam, mert néztem egy YouTube videót, és ott azt mondta a srác, hogy a fülünk mellett rázzuk meg, és ha mozog benne az optika, akkor az el van romolva.
"Lehetne értelmesebb válaszokat?"
Ott olyat is látni, hogy földhöz vágják...
Nem kell mindent elhinni.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!