Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A Navon az milyen jó márka az...

A Navon az milyen jó márka az okostelefonok világában?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 26. 19:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
80%
Magyar cég kínai termékekkel amiket te is megrendelhetsz a neten így hozzáadott érték nincs.
2023. ápr. 26. 20:16
 2/11 anonim ***** válasza:
51%
Egynek elmegy ha az alsó kategóriában nézelődsz. Nekem volt már. Lehet vele telefonálni.
2023. ápr. 26. 20:25
 3/11 anonim ***** válasza:
84%
Az alsó kategóriában elég jók, ha nincsenek nagy elvárásaid.
2023. ápr. 26. 20:56
 4/11 anonim ***** válasza:
85%

Szokásos ótvar szemét.

Bár legalább tudnak normálisan összeszereltetni, cserébe nulla terméktámogatás.

max 1 hetet kihúzol vele, de hosszú távraq csak ajtótámasznak jó.

2023. ápr. 26. 21:01
 5/11 anonim ***** válasza:
55%
Csak megerősíteni tudom az előttem hozzászólókat. Nekem volt, az akksi fél évig bírta, bár cserélhető volt, de akkor is basszus, a következő sem bírta fél évnél tovább, de a telefon maga nagyon jó volt, viszont csak addig jó amíg az appok és a te igényeid nem nőnek, talán nem is volt rá frissítés egy sem nekem, meg olyan komótosan működik. Tokot nem lehetett rá venni, nem igazán ajánlom, szenvedés csak.
2023. ápr. 27. 07:19
 6/11 anonim ***** válasza:
55%
Egyáltalán nem jó
2023. ápr. 27. 09:19
 7/11 anonim ***** válasza:

Ypszilon, nekem is az akksi felfúvódott benne, és nem lehetett kapni másikat. De amúgy egész jól összeszerelik a telókat, nem az a recsegős hajlós műanyag.

4-es vagyok

2023. ápr. 27. 13:32
 8/11 anonim ***** válasza:
55%
#7:Igen, össze volt rakva, nekem sem volt gondom azzal, de akkor akksit tudtam szerezni még hozzá.
2023. ápr. 27. 14:11
 9/11 anonim válasza:
Én másfél évig használtam egy újonnan 12 000(!!!) forintos Blaupunkt-ot(2021 februárban vettem) kifejezetten tabletként, SIM kártyát bele sem raktam, filmnézésre, Facebookozásra. Napi SOK órát. Mármint másfél évet úgy, hogy nagyjából nem csökkent az akku kapacitás. Kb. négy órán keresztül lehetett filmet nézni vele feltöltve, de sokáig ötöt is. Aztán nyilván leesett a kapacitása, de még idén tavasszal is kb. egy órát bírta. Aztán még egy ieig vezetékről lehetett használni, de most már felfúvódott az akku. Szóval venni kell egy újat, pénzem nincs, úgyhogy én is egy másik Blaupunkt. vs Navon -on gondolkodom. Szerintem egy újabb Blaupunkt-nál maradok, mert alapvetően meg voltam elégedve az elmúlt időszakkal. Az az igazság, hogy a legtöbb ember azért vesz drágább kocsit/telefont, hogy elmondhassa, hogy olyan van neki. Pedig a Suzuki Swift is elvisz, ahova kell, és egy olcsó Blaupunkt-al is lehet filmet nézni. Nyilván kisebb a hangereje/minősége(Le kell tölteni hangerősítő appot), és sakkozni kell, hogy egyszerre mi fér el a memóriájában, de több, mint száz filmet láttam esténként, a körülményekhez képest kedvenc mini tv-m volt, +Facebook és ez tényleg nem irónia. Igen, mára kuka az akku miatt, de nyomatékosan hangsúlyozom, hogy ez úgy értendő, hogy napi 4-5 órát használtam filmre, Facebook-ra!
2023. aug. 21. 17:14
 10/11 anonim válasza:
*De olyan is volt, hogy többet...
2023. aug. 21. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!