Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az iPhone vajon mikor megy ki...

Az iPhone vajon mikor megy ki a divatból?

Figyelt kérdés
Ha megnézzük, régen a népszerűbb mobiltelefon márka volt a Nokia, Motorola, stb. Most meg iPhone, Xiaomi, Huawei, stb. A régi telefon márkák meg vagy megszűntek (pl az LG már nem gyárt mobiltelefont) vagy csak simán nem olyan népszerű már, de még létezik (pl Nokia, Motorola), de jöttek helyettük újak. Vajon az iPhone meddig lesz ilyen népszerű? Csak mert a régi mobil márkák nagyrésze elhanyatlott, nagyon kíváncsi vagyok, hogy mondjuk 20 év múlva fog-e még létezni az iPhone, vagy addigra az is kimegy a divatból, mint ahogy több más márkával is megtörtént.

2022. okt. 3. 20:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Mikor valami más státuszszimbólum lesz helyette.
2022. okt. 3. 20:16
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nosztredámusz ezt nem jósolta meg, így nem tudom.
2022. okt. 3. 20:18
 3/13 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem össze se hasonlíthatóak ezek a márkák az Apple-el,már ne is haragudj.
2022. okt. 3. 20:19
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Az Applenek már volt egy nagy hullámvölgye amikor Steve Jobsot kirúgták. Utána csak vegetált a cég, éppen csak nem szűnt meg. Szóval bármi lehet.

De azért kérdező igyekezz ne a te kis szűk környezetedből kiindulni. Az iPhone lehet hogy sokak számára státusszimbólum, de sokan vagyunk magyarországon is akik nem ezért vesszük. Emellett az USA-ban pedig egy átlagos telefon és sokkal többen meg tudják maguknak engedni mint kis hazánkban. "Kinek mit intézett a kormánya."

2022. okt. 3. 20:36
 5/13 anonim ***** válasza:
77%

Amikor olyan technológiai válltozás lesz amit az apple nem tud követni, jelenlegi rendszerrel, UI-al kihasználni.

Pl: a nokia sem tudta az S60 os-ét érintőképernyőn jól használhatóvá tenni, ezért is bukott el.

2022. okt. 3. 21:38
 6/13 anonim ***** válasza:
82%

"amit az apple nem tud követni"

Ők írják a szabályokat.... szóval az egész világnak ki kellene fordulnia önmagából.

2022. okt. 3. 21:50
 7/13 anonim ***** válasza:
69%
Igen az 1990-es évek közepétől egészen 2015-ig népszerűek voltak a Nokia mobil telefonok. 2007 óta meg az Apple iPhone telefonok szinte státusz szimbólumnak számít a túl árazott ára miatt. Hogy meddig marad az iPhone? Ameddig nem lesz helyette más! Egyébként én is 2001-ben egy Nokia 3210-es el kezdem a mobilitást, majd 2021 novemberében meg vettem a mostani telefonomat ami egy iPhone 13 mini telefon. Igen a Nokia anno státusz szimbolum volt, mit ahogy most az iPhone.
2022. okt. 4. 13:02
 8/13 anonim ***** válasza:
70%

Igen a túlárazott ára miatt..Pont ezért,csak ezért.

Mennyi hülye van itt gyk-n.

2022. okt. 4. 13:04
 9/13 anonim ***** válasza:
55%
Amikor rájönnek az emberek hogy ugyanazt a hardvert adják el nekik sokkal többért :D iPhone 13 és 14 közt majdnem 100 ezer forint az áreltérés, mégis ugyanazt a procit kapta, pár extra funkcióval...
2022. okt. 4. 13:05
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen,tudja mindenki
2022. okt. 4. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!