Milyen Samsung telefonra érdemes lecserélni az A52s 5G telcsit?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 26. 17:58
11/13 anonim válasza:
#10:Igen, ezt valahogy én is észrevettem, hogy árak kilőttek, de valahogy sok telefon olyan majdnemhogy egyforma, nincs fejlődés sok esetben. Nekem A52S 5G van, teljesen megfelel, de most én azt akartam, hogy ezt apámnak odaadom és veszek magamnak másikat, de valahogy nem találok azonos árban ennél jobbat. S szériás Samsungok mondjuk tetszenek.
12/13 anonim válasza:
Nekem is A52s-m van, 11 hónapja vettem. Én nem szeretném még lecserélni, az A 53 egyébként is ugyanaz szinte, az A54-re talán megérné, de igazán S23-ra cserélném, de arra meg nagyon sajnálom a pénzt, nekem a 200 e Ft most a lélekhatár egy telefonnál, amit még kifizetnék érte.
13/13 anonim válasza:
#11 igen, S23 széria elég jó lett, hát max valami flagship telefonra lenne érdemes cserélni, vagy talán még az S21 FE jöhet szóba Samsungon belül
#12 családban van A54, jó kis teló, van 1-2 tetsző dolog benne (adaptív képfrissítés, üveg hátlap), de szerintem így is kérdéses minimum, hogy megérné-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!