Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy kapom el azt aki lehallga...

Macskás Arnold kérdése:

Hogy kapom el azt aki lehallgat, akkor is ha parancsra teszi?

Figyelt kérdés
Aki már megtalálta a telefonján a kémszoftvert vagy segített másnak akinél megtalálták olyat keresek.

2023. ápr. 25. 20:47
 1/9 anonim ***** válasza:

Nekem anno AVG kapott el gépem egy keyloggert(kémprogram), nézd meg te is egy ilyennel a telefonod. Bár komolyabb kémprogik(hatósági engedélyes) lehet fehérlistán vannak a vírusírtók adatbázisában.

De miért hallgatnának le Téged?

2023. ápr. 25. 21:06
 2/9 A kérdező kommentje:
Ez az. Érdektelen vagyok. Amit csinálok, nem érdekli őket. Dolgozom. Nem politizálok, mert utálom. De a rokonaim különösen magas beosztásban vannak. Szerintem paranoiás a legnagyobb főnök.
2023. ápr. 25. 21:14
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem te vagy paranoiás!
2023. ápr. 25. 21:18
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem, én egészséges vagyok, itt a bökkenő, nagy felelősség, vezető beosztás és nagyon kell használnom az eszem, és amúgy kiegyensúlyozott vagyok, jó jövedelem, Nyugaton élek, aztán meg minket pszichol[giailag is vizsgálnak a melóban. Nincs pszichés bajom. Mikor egyik telefonom furcsán kezdett viselkedni, informatikushoz mentem, mert túlhalad, hiába programozok hobbiból linux alatt is. Ott derült ki és berágtam. Óriási a kapcsolati tőkém, a kezem nagyon messzire elér és meg akarom fingattatni azt, aki kitalált engem mint célszemélyt, általában is kemény ember vagyok és a melóban is vezetőként diktatúrát tartok, most meg valakinek meg lesz csavarva a töke.
2023. ápr. 25. 22:30
 5/9 anonim ***** válasza:
Akkor meg zsa rendőrség, ők segítenek.
2023. ápr. 25. 22:34
 6/9 anonim ***** válasza:
Fú Arni te tényleg kemény vagy mint a fagyott kutya lába!
2023. ápr. 25. 22:37
 7/9 anonim ***** válasza:

Ha tényleg olyan lennél, mint amilyennek próbálod beállítani magad, akkor nem itt pattognál.

Bár én is ha körülnézek itt Kanadában, azt látom, az átlag userek nagyon tudatlanok, és nagyjából nem is tudnak kitől kérdezni. De akinek van egy kis esze, az megtalálja a fórumokat, amik nem titkosak itt sem. Sőt, a világ bármely tájáról sem, gyanítom ahol te vagy, ott is van net. Gondolom ide sem levelezőlapon írtál.

Szóval a telefont kétféleképpen lehet eltéríteni.

Vagy hozzá kell férni egyszer fizikailag, vagy egy csalit kell küldeni amit beszop a user. Ezek ellen tudni kell védekezni, ha valakinek védeni valója van. Ha nem tud, segítséget kér nála okosabbaktól.

A kockázatelemzés nem egy szóvicc. Át tudnak b@szni a telefonom révén? Igen? És nem teszek ellene semmit?

A dolgozók erre külön kapják 6 havonta az oktatást, tesztet, időnként csali linkeket, stb. Kétlépcsős hitelesítés, és egyéb nyalánkságok. Az üzleti életben az információ nem vicc. Irtóra pofára lehet esni ha valaki nem figyel.

2023. ápr. 26. 00:39
 8/9 A kérdező kommentje:
Igazat adok Neked. "Segítséget kér nála okosabbaktól". Pont ezt teszem, itt is. Is. És igen, vannak más fórumok is. Máshol is. De ameddig eljutottam, abból az jön le, hogy magyar és szerv aki teszi. Akkor figyu. Nem kényelmesebb, ha valaki ezt itt elolvassa, és képes arra, hogy nekem privibe üzenjen (akkor már tud valamit), és megmondja mennyi? Név, beosztás, rang, cím, telefonszám. Felét előre felét utána. Ha megbizonyosodtam, hogy a füles jó, a többi legyen az én saram. Kezdjük érteni? Nem vagyok ám én olyan nehéz fiú, csak épp rossz társaságba kevert az élet, nagyon jókat tettem nekik, ők meg hálásak. A vicc az, hogy a telefonom érdektelen, én a papírra írt és befőttes üvegben elásott kapcsolati tőkében hiszek. Én állítottam a csalit és berágtam, hogy "engem is". Úgy számolom, vissza tudok rúgni. Kezdjük érteni?
2023. ápr. 26. 10:40
 9/9 anonim ***** válasza:
Ahogy "A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső" c filmben megtalálták a rejtett mikrofonokat.. :)
2023. máj. 15. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!