Aliexpressről tok?
Figyelt kérdés
Véd is valamit? Vagy inkabb vegyek egy "normálisat" sokkal drágábban?2023. ápr. 24. 19:30
1/9 anonim válasza:
Vegyel egy normalisat inkabb, mennyibe kerul a normalis?
2/9 A kérdező kommentje:
1
15 ezer
2023. ápr. 24. 19:32
3/9 anonim válasza:
Ha nem akarod hogy osszetorjon a telefon egy nagyobb eses utan akkor vedd meg a dragabbat szerintem
4/9 anonim válasza:
Nekem Ringke ütés és rázkódásálló tok van, egy csillagott kapott katonai teszten. Jól néz ki, nem annyira vastag, hogy ronda legyen. Sokszor esett betonra, semmi baja nem lett.
5/9 anonim válasza:
Próbáld ki, ha már megérkezik látni fogod, hogy milyen minőség.
Sok gagyi van az tény, de vannak amiket magyar oldalon is onnan rendelnek be aztán eladják ötszörös áron.
6/9 A kérdező kommentje:
Ez lenne a "normalis", youtube-on is van rola par video, szoval latom hogy milyen a minosege.
2023. ápr. 24. 20:00
7/9 anonim válasza:
Túl nagy a tét, ez meg egy egyszeri kiadás. Párezret lehet spórolni csomó máson, ami sokkal rövidebb távú öröm, mint egy korrekt tok (legalábbis ha jónak mutatták neked a yt videók, nem vagyok tok-kocka, és lusta vagyok keresgélni most).
8/9 anonim válasza:
Én kinéztem magamnak egy nekem tetsző tokot, ami "itthon" 7.990 Ft-ba került volna.
Aliexpressen megrendeltem UGYANAZT a tokot, három különböző színben, összesen 4.000 Ft-ért.
Ki lehet fogni a jót, csak alaposan át kell olvasni, hogy mit rendelsz.
9/9 anonim válasza:
iphone 13 Pro-d van, arra vedd meg mert leesik nem 15 ezer lesz a hátlap csere, hanem 150...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!