Megéri ilyen telefonokat venni Aliexpress-ről, vagy ezek csak ilyen gagyi utánzatok és egyáltalán nem tudják azt mint amit írnak róluk?
2022. júl. 26. 18:10
1/29 anonim válasza:
Van olyan készülék, hogy Samsung S22 Ultra, meg olyan is, hogy Samsung S22+.
Amit itt árulnak, annak a tipusa S22+ Ultra.
Érzékelsz bármi különbséget a tipusok között?
2/29 A kérdező kommentje:
Most visszakérdezed azt, amit én kérdeztem meg? Nekem nincs semmilyen tapasztalatom etéren, ezért tettem fel a kérdést.
2022. júl. 26. 18:34
3/29 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy magyarban 300 ezer körül megy az S22 Ultra, itt meg 40-50 ezrekért látom hirdetve.
2022. júl. 26. 18:35
4/29 anonim válasza:
Pedig ott a válasz..
A Samsungnak nincs S22+ ULTRA készüléke.
Vedd meg, csak neked lesz ilyen.
5/29 anonim válasza:
Ezek nem Samsung mobilok. Valami kínai gagyi, amit elneveztek S22-nek. Nézz rá a képekre, a leírásra, sehol nem írja, hogy Samsung lenne.
6/29 A kérdező kommentje:
És a többi is ilyen? Van ott Xiaomi Redmi Note is.
2022. júl. 26. 18:59
7/29 anonim válasza:
ebben legalább van ŕádió
filléres ára van.
8/29 A kérdező kommentje:
Szerintem megveszem.
2022. júl. 27. 07:21
10/29 anonim válasza:
Ne screenshotot, hanem termék linket tegyél be, nyugi, senki nem fogja megvenni előled ezt a lomot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!