Semmi
Vagy egy másik iPhone 14 Pro Max
Fura kérdés, gondolom hardveresen érted.
Passz miért kellene megvernie, de akkor azt írom a Samsung S23 Ultra megveri.
A Galaxy S23 Ultra van ugyan azon a szinten. Valamiben picit jobb, valamiben picit rosszabb.
Én mindkettőt elfogadnám ingyen.😁
Mindenben ifos gyerek. :)
Utóirat: járj szórakozni a hülyeségeiddel más oldalra, kicsi fiú. :)
Jöhet a lepontoizás, de szinte bármelyik androidos telefonban több feature van, mint a legújabb ájfónban.
Amikor kijött az iPhone 13, haverom megvette a Pro Max 1TB-ot, de 5 perc alatt találtunk több olyan feature-t, amit az én akkor másfél éves telefonom tudott, de az iPhone nem.
Sokszor csak lesek, mikor meglátok egy-egy "innovatív új feature" - t az iOS frissítés megjelenésekor, és röhögök, hogy én ezt már évek óta használom.
Jó, már a kérdésből is látjuk, hogy a kérdés az iphone b*ziságról szól, valamint vannak még a kérdezőn kívül is ájfon bxzik.
Nekik szól a válasz: Nem! Semmi nem veri meg az Ájfon X8-at...nincs más, nincs jobb.
A többieknek belinkeltem az #5 hsz.-ban a hivatalos tesztadatokat, (IOs, Andriod, PIE stb. vonalon teljesen függetlenül meg lehet nézni, elfogulatlanul össze lehet hasonlítani a mért értékeket), minden más hsz. már szubjektív kérdés...
Tudom hogy egyesek számára furcsa lehet - az ájfon b*zik meg nem is értik - de a műszaki adatok, teljesítmények feketén-fehéren mérhetőek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!