El flasheltem a telefonomat. Helyre lehet hozni valahogyan?
Xiaomi Redmi 9A. Valszeg nem jó ROM-ot tettem rá, vagy a flashelés közben lett valami hiba, mert az érintőképernyő egyáltalán nem működik azóta.. Így kikapcsolni se tudom a telefont. Valami ötlet?
Ez a videó alapján csináltam: https://www.youtube.com/watch?v=Hdhxafl3Hbs
Persze. Bootloader meg twrp meg egyebek mennek érintőkijelző nélkül is.
Szóval le kéne szedned egy recovery rom-ot, azt felrakni a meg nem mondom milyen xiaomi programmal windowsból. Akkor visszakerülnél a kiindulóhelyzetbe.
Jó, de így hogyan kapcsolod ki?
Csökkentett módba csak úgy tudsz belépni, hogy kikapcsolt állapotban nyomva tartod a lefelé hangerőt, és a bekapcs gombot. Max előtte lemeríted valahogy, és úgy. Mert igazából az első azt jól mondja, hogy miután beléptél csökkentett módba, onnantól nyert ügyed van.
Hangerő le + kikapcsoló gombot elég volt csak 5 másodpercig nyomva tartani, és már kapcsolta is ki a telefont, és újraindult fastboot módba, ahol géphez csatlakoztatva már flashelhető a recovery rom.
(Mi 9T Pro)
A TWRP-t innen szedtem le, ennek jónak kellene lennie a telefonomhoz?: [link]
Nagyon nehéz rendes leírásokat találni erről.
A developer mód adb debugging az teljesen független ettől, a fastboot működni fog a beállítás nélkül is (fastboot nem is az android rendszer része, különálló szoftver).
Csak legyen felrakva a fastboot driver a számítógépedre.
Aztán, MiFlash-t letöltöd, letöltöd a gyári szoftvert valahonnan, kibontod ha kell és átflasheled a MiFlash-el.
xiaomifirmwareupdater(pont)com/miui/dandelion/stable/V12.0.22.0.QCDMIXM/
Sztem ez a gyári firmware jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!