Miért vesznek az emberek olcso telefonokat?
Ide jársz vagánykodni?
nagy 0 lehetsz, és gyerek még. :)
A korábbi kérdésnél is leírtam, hogy páromnak bőven elég a Samsung A12, pedig egyéni vállalkozóként kétszer annyit megkeres, mint én a gyárban (pedig én sem keresek rosszul).
Én viszont kihasználom a flagship által nyújtott többletet, de nem nézem le azokat, akik bármilyen okból alsó-középkategóriás telefonokat vesznek.
Annál inkább lenézem azokat, akik villogni vesznek drága telefont, de aztán visszahívós SMs-ekkel dobálnak, mert feltöltésre már nem telik
Az olcsó telefon szépsége, hogy leszarod, ha összetörik, veszel egy másikat.
Én a középútban hiszek, 100-150-ért már bőven jó telefonok vannak, teljesen jó kamerával (nyilván nem erik el a flagship iphone, samsung vagy pixel kamerák szintjét, de az általában felesleges is)
Ezért a pénzert 3 napig dolgozok, szóval ha ráfekszek, vagy szétcsattanna földön, akkor másnap veszek egy másikat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!