Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha 3 csík jelent meg az...

Ha 3 csík jelent meg az iPhone x képernyő szélén miután elejtettem, azt mindenképp cserélni kell?

Figyelt kérdés
El tudom képzelni mennyibe kerülhet egy kijelző csere, úgyhogy sokkot kaptam. 2 lila és egy zöld csík van a képernyő szélén, nagyon zavaró, nem tudom így használni a telefont…
2023. ápr. 20. 09:11
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%

Most csak egy Google keresés:

iPhone X kijelző csere

Gyári kijelző: 44 990 Ft

Utángyártott kijelző: -

Soft OLED: 34 990 Ft

OLED: 29 990 Ft

Szerviz idő: 60 perc

Ha ez neked megér ennyit, akkor hajrá. A telefon értékét figyelembe véve, szerintem ezt már nem éri meg javítani, max valami olcsóbb, nem eredeti kijelzővel.

2023. ápr. 20. 15:56
 12/34 A kérdező kommentje:

Hat ezek az árak nagyon kevésnek tűnnek…

Abszolút nem számítana hogy eredeti legyen, hacsak nem szemrontó az utángyártott kijelző, mert sokat használom… nagyon

Én ezt a telefont már nem terveztem lecserélni, 5 éve van meg és ezzel tervezek meghalni kb…

300k-t nehéz lenne lecserélni…

2023. ápr. 20. 16:00
 13/34 anonim ***** válasza:
100%

"Én ezt a telefont már nem terveztem lecserélni, 5 éve van meg és ezzel tervezek meghalni kb…"

Hát én nem tudom meddig tervezel még élni, de valószínűleg jövőre kiesik a szoftvertámogatása az X-nek, aztán utána max még 1-2 év és elkezdik majd az appok nem támogatni a nálad lévő iOS verziót.

2023. ápr. 20. 16:13
 14/34 A kérdező kommentje:

Van olyan ismerősöm akinek iPhone 5-je van… mikor jött ki? 10 éve kb?

Miért ne lehetne egy telefont sokáig megtartani? Főleg ha 300k volt?

Nem mindenki tud kiadni ennyi pénzt 2 évente új iPhonera…

Ebből amit most írsz kb egy szót nem értek mert analfabéta vagyok az elektronikai eszközökhöz, de nem hiszem hogy leállna a telefonon… de szólj ha ez lesz és akkor felkészülök hogy elveszi az összes tarolt adatom… (rengeteg mindenem van csak ebben a telefonban elmentve)

2023. ápr. 20. 17:06
 15/34 anonim ***** válasza:
47%
Az iPhone 5 nemsokára lesz 11 éves, a 4s pedig 12. 3DB iPhone 4s, egy 5, 2 iPad 2 és egy iPhone 6-om van. Jó hosszú ideig akarom még őket használni. És igen, egy telefont évekig el lehet használni. :) Ja és elég értéktartó mobilok, sok év múlva már jó drágán eladhatom őket! 🙂
2023. ápr. 20. 17:15
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon fiatal lehetsz még. Attól mert 300 ezer volt anno, ugyan úgy elromlik majd idővel mint az összes többi. Adatmentést mindig csinálni kell, ha fontos dolgok vannak rajta, mert sosem tudhatod mikor esik egy akkorát vagy ázik be és hal meg az alaplap. Igazából rengeteg módon meghibásodhat és idővel meg is fog, sajnálom hogy ezt tőlem kell hallanod. Murphy törvénye. Egyébként havi pár száz forint az iCloudon plusz tárhely és mindent fetölt magától, így nem kell parázni, hogy elvesznek az adatok.
2023. ápr. 20. 17:31
 17/34 anonim ***** válasza:

3 csík ?

Adidas ?

2023. ápr. 20. 17:47
 18/34 anonim ***** válasza:
53%

"Van olyan ismerősöm akinek iPhone 5-je van… mikor jött ki? 10 éve kb?"

Valószínűleg telefonáláson kívül nem is nagyon tudja mire használni érdemben.

"Miért ne lehetne egy telefont sokáig megtartani? Főleg ha 300k volt?"

Lehet, de már így is elég öreg egy X. Még bőven használható, de olyan túl sokáig már nem terveznék vele. Mármint a halálodig nem, kivéve ha valami halálos beteg vagy, vagy pedig 80 és a halál között vagy.

"Ebből amit most írsz kb egy szót nem értek mert analfabéta vagyok az elektronikai eszközökhöz, de nem hiszem hogy leállna a telefonon… de szólj ha ez lesz és akkor felkészülök hogy elveszi az összes tarolt adatom… (rengeteg mindenem van csak ebben a telefonban elmentve)"

Szerintem próbálj meg egy hozzáértő barátodtól segítséget kérni, vagy olvass a témában. A legtöbb dolgod valószínűleg most is szinkronizálva van az Apple szervereire, kivéve talán a képeid.

"Ja és elég értéktartó mobilok, sok év múlva már jó drágán eladhatom őket!"

Az általad felsorolt eszközök többsége nem ér annyit, mint egy hétvégi közepes bevásárlás. Drágák sem lesznek már soha gyűjtői darabként, mert abszolút tömegtermékek. Egy bontatlan 1-es iPhone valószínűleg nagy érték, de ezek a 4s-ek meg 5-ösök halmokban állnak, valószínűleg bontatlan állapotban is, nemhogy használtként.

2023. ápr. 20. 17:47
 19/34 anonim ***** válasza:

"Nagyon fiatal lehetsz még"

"nem terveztem lecserélni, 5 éve van meg és ezzel tervezek meghalni kb…"

40-50 évig tuti nem fog üzemelni...

2023. ápr. 20. 18:00
 20/34 anonim ***** válasza:
100%

"elejtettem, azt mindenképp cserélni kell?"

"ezzel tervezek meghalni"

ahogy öregszik az ember, egyre jobban remeg a keze ...

:)

2023. ápr. 20. 18:02
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!