Majdnem 45 ezer volt a mobil telefon számlám (T-Mobile) és nem hívtam se emelt se olyan számokat amik megdobná, miért van ez?
Az élelmiszer és energiaárak drasztikus emelkedése arra sarkallja a "szolgáltatókat", hogy útonálló üzemmódban fosztogassanak.
Nekem is jött olyan számlám három hónapja - annak ellenére, hogy semmit olyat nem tettem, amit azt megelőzően sem, - hogy itt tátogtam a feleségemmel, melyik királyi ékszert rendelte meg neten.
A számlán részletezve van, hogy mit számláztak ki. Nem kell részletes számlát kérni... az csak azt mutatja meg hogy kiket hívtál. A sok internethasználat nem lesz rajta.
Nézd meg alaposan az összes sort a számládon, ott lesz hogy mire számláztak ennyit.
Ez valami kamu duma hogy átraktak.
Ha nagyobb díjcsomagba raknak, akkor abban általában már korlátlan hívás van. Pont akkor lenne nagyobb a számla ha kisebb, olcsóbb díjcsomagba raknak, mert azokban nem korlátlan a hívás.
Az előfizető értesítése nélkül pedig nem raknak ár senkit sehova.
A beleegyezése nélkül senkinek nem válthatnak díjcsomagot.
Nekem is olyan van, ami már vagy 10 éve megszűnt. Egy ideig hívogattak is miatta, hogy váltsak másikra, de letiltattam az üzleti célú megkereséseket.
A telefonban az ügyfélszolgálatos azt kamuzta hogy muszáj váltanom, a kivezetés miatt. Mondtam neki hogy akkor vegyen fel egy ügyfélpanaszt erre a kijelentésre. Egy hét múlva a szolgáltató levélben kért tőlem elnézést az ügyfélszolgálatos miatt.
A kollégám is így van, neki is vagy 15 éves a díjcsomagja, ami már rég nincs, és marha olcsón telefonál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!