Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Majdnem 45 ezer volt a mobil...

Majdnem 45 ezer volt a mobil telefon számlám (T-Mobile) és nem hívtam se emelt se olyan számokat amik megdobná, miért van ez?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 19. 18:20
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
83%
Részletes számlát megnézted?
2023. ápr. 19. 18:25
 2/15 anonim válasza:
65%
A Kis tízen éves fiamnak 57 ezer volt múlt hónapban és ő se hívott olyat mint te számla részletező is van róla. Be mentünk szerződéssel együtt a központi T-Mobile-ba (Nyugati Westend) és ott Mondták hogy át rakták egy másik nagyobb csomagba. Üdv Kinga.
2023. ápr. 19. 18:32
 3/15 anonim ***** válasza:
39%

Az élelmiszer és energiaárak drasztikus emelkedése arra sarkallja a "szolgáltatókat", hogy útonálló üzemmódban fosztogassanak.

Nekem is jött olyan számlám három hónapja - annak ellenére, hogy semmit olyat nem tettem, amit azt megelőzően sem, - hogy itt tátogtam a feleségemmel, melyik királyi ékszert rendelte meg neten.

2023. ápr. 19. 18:36
 4/15 anonim ***** válasza:
61%

A számlán részletezve van, hogy mit számláztak ki. Nem kell részletes számlát kérni... az csak azt mutatja meg hogy kiket hívtál. A sok internethasználat nem lesz rajta.

Nézd meg alaposan az összes sort a számládon, ott lesz hogy mire számláztak ennyit.

2023. ápr. 19. 20:37
 5/15 anonim ***** válasza:
32%
Ha valamelyik nem eu-s ország határa mellett mozogtál (pl. Szerbia vagy Ukrajna) és véletlenül ráment a külföldi hálózatra, akkor pár 10 megabájtnyi adatroaminggal simán összejön ekkora összeg.
2023. ápr. 19. 21:12
 6/15 anonim válasza:
29%
Nálunk 75 ezer lett egyszer a T-mobil számla és ugyan azt tettük mint a 2-es kommentelő és nekünk is ugyanezt mondták hogy át rakták egy nagyobb díjcsomagba az előfizetőt.
2023. ápr. 19. 22:03
 7/15 anonim válasza:
16%
nekünk 67 ezer lett és minket is át rakott a T-mobile egy nagyobb díjcsomagba ugyanezet mondták a T-mobile üzletben.
2023. ápr. 19. 22:17
 8/15 anonim ***** válasza:
68%

Ez valami kamu duma hogy átraktak.

Ha nagyobb díjcsomagba raknak, akkor abban általában már korlátlan hívás van. Pont akkor lenne nagyobb a számla ha kisebb, olcsóbb díjcsomagba raknak, mert azokban nem korlátlan a hívás.

Az előfizető értesítése nélkül pedig nem raknak ár senkit sehova.

2023. ápr. 19. 22:21
 9/15 anonim ***** válasza:
29%
A T-Mobile jó nagy ge*i, kerülni kell mint a leprát!
2023. ápr. 20. 06:35
 10/15 anonim ***** válasza:
83%

A beleegyezése nélkül senkinek nem válthatnak díjcsomagot.

Nekem is olyan van, ami már vagy 10 éve megszűnt. Egy ideig hívogattak is miatta, hogy váltsak másikra, de letiltattam az üzleti célú megkereséseket.

A telefonban az ügyfélszolgálatos azt kamuzta hogy muszáj váltanom, a kivezetés miatt. Mondtam neki hogy akkor vegyen fel egy ügyfélpanaszt erre a kijelentésre. Egy hét múlva a szolgáltató levélben kért tőlem elnézést az ügyfélszolgálatos miatt.

A kollégám is így van, neki is vagy 15 éves a díjcsomagja, ami már rég nincs, és marha olcsón telefonál.

2023. ápr. 20. 07:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!