Ma este két ismeretlen számról hívtak. Az egyik egy romániai a másik egy albioni szám volt. Nem vettem fel, tiltottam is a számokat, de kí hívhatott?
Figyelt kérdés
A két szám: +44 1204 696884, +40 746 916 630. Netes számkeresővel nem találtam semmit. Kapott már valaki hívást ezekről a számokról?2021. jan. 9. 21:41
1/9 anonim válasza:
A nigériai herceg volt, nekem emaileket szokott küldeni.
2/9 anonim válasza:
Igen, nem szabad visszahívni. Csalók és le akarják szívni a pénzed!
3/9 A kérdező kommentje:
ma 22:38
Köszi! De hogy találták meg a számom, és meddig fognak különböző számokról hívogatni?
2021. jan. 9. 22:42
4/9 A kérdező kommentje:
ma 22:05
Brilliáns a humorérzéked...
2021. jan. 9. 22:46
5/9 anonim válasza:
2 esetet tudok elképzelni.
- Véletlenül találtak meg pl. próbálgatással.
- Valahol megadtad és onnan megszerezték.
Engem pl. 3 alkalommal hívtak, utána már nem.
Ha napokig nem fejezik be és felhívnám a szolgáltatót és bejelenteném.
(egyébként magyar szám is hívott már, annak felvettem, de senki nem szólt bele).
Ezek a külföldi számok elsődlegesen azért problémásak, mert költséget okozhatnak.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! ( Mármint az értelmeseket.)
2021. jan. 10. 09:50
8/9 anonim válasza:
Tilds le őket. Engem ismeretlen számról szoktak zaklatni amit le se tudok tiltani
9/9 anonim válasza:
Engem is hivtak külföldröl is,de sosem vettem fel egy idő után ha nemveszed fel nemhivnak többet bár én tiltottam is mind.Leleshetik facebookrol vagy netröl bárhol ahol megadod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!