Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mennyivel egyszerűbb az iOS...

Mennyivel egyszerűbb az iOS az Androidnál?

Figyelt kérdés
Most egy Samsungom van de úgy el tudok tévedni a beállításokban és a menüben, hogy azt sem tudom merre vagyok.
2023. ápr. 15. 09:32
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Most konkrétan mit jelent az a kotlátozás? Miben merül ki?
2023. ápr. 15. 11:49
 12/20 anonim ***** válasza:
70%
Semmiben nem fog korlátozni. Igazából az a kérdés hogy mi a nehéz az androidban , amíg nem írsz le konkrét problémákat nem tudjuk hogy érdemes lehet e váltani. Alapvetően hasonló mindkét rendszer, kinek ez kinek az tetszik, de mindegyikben menük vannak,
2023. ápr. 15. 11:55
 13/20 anonim ***** válasza:
75%

#11.Fájlkezelést el kell felejteni, nincs kalóz app telepítés(vagy csak nehézkesen) kb. ennyi.

Mást nem veszel észre átlag userként.

Ezért sem értem miért sorolják fel sokan ezt a hátrányt, nem fog mindenki launcher-t cserélni évente, saját háttérképet, widgetet meg csengőhangot ugyan úgy be lehet állítani. App-okat ugyan úgy el tudod helyezni benne ahogy szeretnéd.

Használtam sokáig androidot, közel 1 évtizedig, utána váltottam IOS-re.

Nem vettem észre a felsorolt 2 dolgon kívül olyan hatalmas dolgot.(bár kalóz app-t előtte sem nagyon használtam már)

2023. ápr. 15. 11:57
 14/20 anonim ***** válasza:
25%
#9: Samsung-ról van szó
2023. ápr. 15. 12:15
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Aki nem kér belőlük, az rosszul választott amikor a Samsung mellett döntött.

Engem zavarnak a felesleges alkalmazások, úgyhogy Motorolát választottam, módosítatlan Android rendszerrel.

2023. ápr. 15. 12:20
 16/20 anonim ***** válasza:
18%
Én nem Samsungot szerettem volna, hanem egy butább telefont, de anyáék azt mondták, hogy nem, így szétvertem.
2023. ápr. 15. 12:47
 17/20 anonim ***** válasza:
75%
Őszintén lehet hogy egy picikét egyszerűbb tud lenni az iOS, főleg ha az ember már ebbe nevelődött be, de összességében nem mondanám, hogy bármiféle érdemi különbség van a kettő között. Őszintén, akinek az Android kihívást jelent, az az iOS-en sem fog megvilágosodni hirtelen. 90%-ban ugyanolyan menüpontok, ugyanolyan almenüpontokkal vannak.
2023. ápr. 15. 13:33
 18/20 anonim ***** válasza:
63%

Az androidnak az az előnye, ami a hátránya is, hogy testre szabható, rengeteg beállítás van.

Akinek minden jó úgy, ahogy a gyártó gondolta, annak jobb az iPhone.

2023. ápr. 15. 13:51
 19/20 anonim ***** válasza:
74%

"Az iPhone-nak sokkal kevesebb alapból letöltött rendszeralkalmazása van, és néhány törölhető is belőle. Az Androidon rengeteg app van, és csak kikapcsolni lehet őket."

Miért hazudsz? Egy alap Android-on szinte semmilyen alkalmazás nincs, még Google Play se! A Samsung nem egyenlő az Android-dal! A Samsung egy módosított Android rendszert használ, amire rárakják saját alkalmazásaikat, illetve akikkel szerződésük van, ennek eredményeként kerül szinte az összes eszközre a Google alkalmazások.

"A beállításokban kevesebb beállítás van az iPhone-on, tehát könnyebben hezelhető"

Elég szar összefüggés. Főleg, hogy az Android beállításai több kategóriára van osztva, érthető helyre van rakva minden és nagyon egyszerűen kezelhető, nem úgy mint ios-en mikor 10 percig kerestem egy beállítást majd kiderült, hogy egy teljesen logikátlan helyre rakták...

2023. ápr. 15. 16:31
 20/20 anonim ***** válasza:
Elnézést nem úgy van Android alatt hogy beirom hogy vpn erre feldobja az összes vpn-el kapcsolatos dolgot ? Beirom hogy stor akkor minden ami history vagy stroage ha folytatom akkor azokat dobja ki. A hotspot esetén hots és rabokok és már indulhat is, ennyi. Ennél már csak az az egyszerűbb ha nem tudja a funkciót mert akkor hozzá se látok
2023. ápr. 15. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!