Mennyivel egyszerűbb az iOS az Androidnál?
#11.Fájlkezelést el kell felejteni, nincs kalóz app telepítés(vagy csak nehézkesen) kb. ennyi.
Mást nem veszel észre átlag userként.
Ezért sem értem miért sorolják fel sokan ezt a hátrányt, nem fog mindenki launcher-t cserélni évente, saját háttérképet, widgetet meg csengőhangot ugyan úgy be lehet állítani. App-okat ugyan úgy el tudod helyezni benne ahogy szeretnéd.
Használtam sokáig androidot, közel 1 évtizedig, utána váltottam IOS-re.
Nem vettem észre a felsorolt 2 dolgon kívül olyan hatalmas dolgot.(bár kalóz app-t előtte sem nagyon használtam már)
Aki nem kér belőlük, az rosszul választott amikor a Samsung mellett döntött.
Engem zavarnak a felesleges alkalmazások, úgyhogy Motorolát választottam, módosítatlan Android rendszerrel.
Az androidnak az az előnye, ami a hátránya is, hogy testre szabható, rengeteg beállítás van.
Akinek minden jó úgy, ahogy a gyártó gondolta, annak jobb az iPhone.
"Az iPhone-nak sokkal kevesebb alapból letöltött rendszeralkalmazása van, és néhány törölhető is belőle. Az Androidon rengeteg app van, és csak kikapcsolni lehet őket."
Miért hazudsz? Egy alap Android-on szinte semmilyen alkalmazás nincs, még Google Play se! A Samsung nem egyenlő az Android-dal! A Samsung egy módosított Android rendszert használ, amire rárakják saját alkalmazásaikat, illetve akikkel szerződésük van, ennek eredményeként kerül szinte az összes eszközre a Google alkalmazások.
"A beállításokban kevesebb beállítás van az iPhone-on, tehát könnyebben hezelhető"
Elég szar összefüggés. Főleg, hogy az Android beállításai több kategóriára van osztva, érthető helyre van rakva minden és nagyon egyszerűen kezelhető, nem úgy mint ios-en mikor 10 percig kerestem egy beállítást majd kiderült, hogy egy teljesen logikátlan helyre rakták...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!