Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mennyivel egyszerűbb az iOS...

Mennyivel egyszerűbb az iOS az Androidnál?

Figyelt kérdés
Most egy Samsungom van de úgy el tudok tévedni a beállításokban és a menüben, hogy azt sem tudom merre vagyok.
2023. ápr. 15. 09:32
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
33%
Az iPhone-nak sokkal kevesebb alapból letöltött rendszeralkalmazása van, és néhány törölhető is belőle. Az Androidon rengeteg app van, és csak kikapcsolni lehet őket. A “32GB”-os Androidomon mindösdze 10GB-ot találtam hasznosnak, a többit a rendszer és ezek a hülye appok elveszik. A 16GB-os iPhoneomon összesen 12GB-ot tudok felhasználni. A beállításokban kevesebb beállítás van az iPhone-on, tehát könnyebben hezelhető. Igen, az Androidot én is nehezebben tudom kezelni. Bekapcsolok egy ilyet, és egy labirintusban találom magam.
2023. ápr. 15. 09:40
 2/20 anonim ***** válasza:
69%
Hogyan tévedsz el ? Alig van menupont az androidban. De az igaz minél kevesebbet lehet beállítani annál jobb.
2023. ápr. 15. 10:00
 3/20 anonim ***** válasza:
56%

Sokkal, mert nagyon lekorlátoz.

Ezért is van inkább státusz szimbólumként használva az iPhone.

2023. ápr. 15. 10:11
 4/20 A kérdező kommentje:
Én most a könnyű használat érdekében keresek valami telefont, de nem őrült áron. Tehát max 120.
2023. ápr. 15. 10:24
 5/20 anonim ***** válasza:
23%

#3.Na és miben korlátoz le?

Már azon kívül, hogy nem tehetsz rá főzött RAM-t, szóval érinti a népesség kb. 0,00000001%-t, kérdezem én ezért megéri mindig leírni ezt valamelyik android fannak? Fizetnek érte?

2023. ápr. 15. 10:30
 6/20 anonim ***** válasza:
66%

"mert nagyon lekorlátoz."

Nem hiszem el hogy ez a 3. válaszban került csak elő!! :DD

2023. ápr. 15. 10:31
 7/20 anonim ***** válasza:
26%
Sima nyomogombos ?
2023. ápr. 15. 10:33
 8/20 anonim ***** válasza:
60%

Ezt kapcsold be, és könnyebb lesz használni:

[link]

2023. ápr. 15. 10:39
 9/20 anonim ***** válasza:
73%

Az iPhone készülékek valóban egyszerű, és erősen korlátolt eszközök. Egyszerű a használatuk, könnyen kezelhetőek, de erősen korlátozza a felhasználói szabadságot.

#1-nek: Ez így nem igaz. Androidos készülékek között nagyon sok olyan van, amelyen minden előre telepített alkalmazás letörölhető, vagy eleve nem is tettek rá felesleges alkalmazást. Csak nem mindegy, hogy Samsung készülékről van-e szó, vagy éppen Google Pixelről, Motoroláról.

2023. ápr. 15. 11:12
 10/20 anonim ***** válasza:
51%

A korlátozza a felhasználói szabadságot...

Tegyük csak oda, hogy szűk körben számít ez valamit.

Nem annak aki Messenger/Chrome/Spotify trióval megelégszik.(userek 99%-a kb.)

2023. ápr. 15. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!