Csak nekem nem jó Messengeren a láttamozás?
Figyelt kérdés
Erre már egy ideje felfigyeltem, hogy ha elküldök egy üzenetet, akkor azt rögtön kézbesíti is, de lehet hogy az illető azonnal meg is nézi. Ezt viszont már nem jelzi, sokszor csak 1-2 nap után jelzi a messnger, hogy látta a címzett.
Másnál is így van?
2023. ápr. 15. 09:00
1/5 anonim válasza:
Ritkán előfordul. De legjobb lenne ha egyáltalán ki se jelezné hogy látta a másik
2/5 anonim válasza:
Ne törődj vele, összevissza működik.
Van olyan kollégám, akinél random pár nap múlva jelzi hogy megkapta, holott ott mellettem nézte meg amit küldtem. De van olyan is akinek azt jelzi hogy látta, akkor is ha be sincs kapcsolva a telefonja.
3/5 anonim válasza:
Mindig is összevissza "működött"
4/5 anonim válasza:
Nekem olyan szokott lenni, hogy egy jó ideig nem is jelzi hogy látta az uzenetemet aztán pár óra múlva mikor megnézem hogy látta e mindig azt írja ki hogy akkor egyből látta mikor irtam
5/5 A kérdező kommentje:
Pont ugyanez van nálam is 4-es
De szerintem akkor látta csak, amikor megjelenik, hogy látta, csak ez nem pontos, ha az ember nem egész nap a chatet nézi.
2023. ápr. 15. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!