Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megbízhatóak azok az oldalak,...

Megbízhatóak azok az oldalak, ahol ilyen 103-105 ezer környékén lehet megvenni ezt a készüléket?

Figyelt kérdés
Mármint tényleg az eredeti készüléket kapom ezekről a helyekről is? Nem értem, hogy van hogy más boltoknál 150 ezerért vehetem ugyanezt..
2023. ápr. 14. 20:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
És pontosan mi ez? Megosztod velünk?
2023. ápr. 14. 21:12
 2/11 A kérdező kommentje:

Ohh basszus a linket lefelejtettem, bocsi:

[link]

2023. ápr. 14. 21:21
 3/11 A kérdező kommentje:
Tehát itt az árukeresőn belül azok a helyek ahol 105 ezer körül van ez a telefon vagy akáe más telefonok nagyon olcsóan.
2023. ápr. 14. 22:00
 4/11 anonim ***** válasza:

Ezt hívják szabad piacnak, minden kereskedő annyit kér érte, ami számára reális haszon, így viszont lehetnek bolttól függően több tízezres eltérések is az árban!

De: a legtöbb kínai gyártó, köztük a Xiaomi sem a drágaságáról híres, és ha az aktuális trend elterjedése alapján nézzük a hardvert, 105 ezer Ft környékén teljesen korrekt, legfeljebb a ram és tárhely együttese nyomná meg ennél jobban az árát, de az is csak pár ezer Forinttal! Tudása alapján pont hogy inkább a nagyobb üzletekben (Media Markt, Euronics) drága, 130 ezret abszolút nem ér meg! Olcsóbbak közül a Cool Mobile és a Smart Shop teljesen jó webshopok!

Márkásabb telefonból, erősebb processzorral, de azon kívül hasonló tudással ugyanitt a Samsung Galaxy M52 is csak 8-10 ezerrel drágább!

2023. ápr. 15. 00:32
 5/11 A kérdező kommentje:

Értem, köszönöm a választ!

Az X5 Prot nézem most, ez is csak kb 20-ezerrel drágább ettől, cserébe kb. mindenben jobb/erősebb, mint a sima.

[link]

Ebben az árkategóriában szerinted van jobb ettől?

2023. ápr. 15. 02:08
 6/11 A kérdező kommentje:
Jó persze túlzás hogy mindenbe, de elég sokmindenbe ahhoz képest hogy nem is sokkal drágább..
2023. ápr. 15. 02:10
 7/11 A kérdező kommentje:
Ahogy látom, te jobban képben vagy ezekkel, mint én, ezért kérdem a véleményed. Nekem igazából az lenne a legfontosabb szempont, hogy ne akassza meg a telót egyetlen komolyabb játék sem, mert elég sokat szoktam játszani rajta. A mostani telóm Redmi note 9 pro, és sajnos simán találtam olyan játékot amit már laggolva vitt csak.. és hát harveresen/processzorban nem sok különbséget látok a sima X5-nél sem, szóval tartok picit attól hogy az sem lesz nekem elég.
2023. ápr. 15. 02:20
 8/11 anonim ***** válasza:

Mindent összeségében szerintem az egyik legjobb! A Snapdragon processzoroknak a legjobb technológiájuk, és kb. 150-160 ezer Ft-ig a Snapdragon 778G a legjobb, hozzá a saját Adreno 642L grafikus chip szintén + a 8 GB ram = ennél erősebbet ebben az árfekvésben nem találsz!

Én az X5 Pro-hoz képest kb. 10 ezerrel többért Samsung Galaxy A52s-t fogok venni, igaz hogy már 2 éves típus, de ugyanez a hardver van benne, és a 2 telefon egymással kompromisszumban ugyanazt a szintet hozza!

2023. ápr. 16. 10:49
 9/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm ismét a választ! Hát igen, az egyéni ízlések és tapasztalatok sem mindegy, amikor telefont választ az ember.. Én is régen Samsungokat vettem csak, aztán áttértem Xiaomi-ra. Mindkét utolsó Samsungomnak volt valami belső paneles kijelző hibája, illetve akksi gondok, amiket az akksi csere sem oldott meg igazán.. és mindezek kb. 1 éven belül jelentkeztek. Nem azt mondom hogy minden Samsung ilyen, lehet csak nekem nem volt ennyire szerencsém.. De ettől függetlenül hogy megbízhatóbb lenne, mint a Xiaomi, erről senki nem fog meggyőzni. Ez a Redmi note 9 pro volt az első telóm ebből a márkából egyébként és már lassan 3 éve meg van. A legfeltűnőbb különbség számomra az volt, hogy az akkumlátor valami brutálisan jól bírja az eddigi telefonjaimhoz képest! Ennyi idő után sem kellett cserélnem, mert majdnem ugyanúgy bírja, mint amikor vettem. Pedig én aztán igénybe veszem, nagyon sokat használom napi szinten. Rettentő strapabíró is, nagyon sokat ejtettem le, nem lett tőle egyszer sem semmi baja.

A másik az árérték arány.. bár ezt lehet csak én látom így, de amikor a Xiaomi berobbant a piacra, kb. fél áron lehetett ugyanazokat a tudású telefonokat megvenni tőle, mint pl. a Samsungnál, vagy a többi szolgáltatónál. Aztán az évek folyamán több gyártó is elkezdett engedni az árakból, és mostanra kategórián belül már nincs akkora árkülönbség. De van egy olyan sejtésem, hogy ez annak köszönhető, hogy a Xiaomi mint konkurencia megjelent.

Ettől függetlenül most elgondolkodtam mégis egy Samsung-on is, az A34-et is megnéztem, erről mi a véleményed?

Illetve Xiaomi-kból az X4 GT-n és a Redmi Note 11 pro-n amit még nézek most.

2023. ápr. 16. 12:37
 10/11 anonim ***** válasza:

Az X5 Pro szinte mindenben sokkal jobb, mint a sima X5, és a kiszemeltjeid közül az abszolút legjobb!

Samsungból az A34 nem ajánlom, eléggé túl van árazva az értékéhez képest, mert még annyira új, ráadásul MediaTek processzoros telefont eleve nem ajánlok, az egyik legrosszabb gyártmány! Ha mégis Samsungot néznél, akkor a saját márkás Exynos processzorral az A53 is jó ennyiért, vagy Snapdragon processzorral ahogy említettem A52s vagy kicsit olcsóbban M52 !

És az X5 Pro-t pedig megerősítettem a másik kérdésedben is (#4)

https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilt..

2023. ápr. 17. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!