Akiknek Samsung Galaxy Note (pl. 20) készülékük van, és NEM gyűlölik, ilyen emberekről tudtok? Rengeteg ember szerint (még akik vettek ilyet, ők is) iszonyatosan problémás készülékek és néhányan Sz@rsungnak csúfolják őket a hibás készülékeik miatt.
Figyelt kérdés
Gondolkodok egy beszerzésén, mert nekem egyébként tökéletesen megfelelne jónéhány szempont miatt egy Note 20-as mobiltelefon, de a temérdek negatív megjegyzés és a készülékek vásárlói által emlegetett rossz tapasztalatok miatt nem tudom megéri-e egyáltalán (amiatt a néhány előny miatt) egy Note 20-asra beruházni, hogy még legalább három évig nálam legyen, és ezalatt (ha már ilyen sok pénzt kérnek érte) elvárhatóan jól is működjön...2020. okt. 31. 11:55
1/1 anonim válasza:
Szia! Nekem Samsung Galaxy Note 10+ van.
Nem tudom, hogy a kérdés mennyire vonatkozik erre a telefonra is, de nekem hibátlanul működik.
Én nagyon meg vagyok vele elégedve, szerintem egy szuper készülék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!