Kedvenc telefon?
#38, 39, 40 Ugyanaz az ember vagy, de nem vagy képes egy hozzászólásba összefoglalni mondani valódat, ez sokat elmond. Mint írtam egy 10 éves hardver is simán elbír egy 1080p-s kijelzővel játék alatt is! 10 éve, érted? Tíz, leírom így is. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10. Érted már? Tudom mennyi idő ez? Tudod mennyit fejlődött azóta a technika? Már vannak olyan telefonok is, amiknek az ujjlenyomat olvasójuk a képernyő alatt van, a kamerájuk a képernyő alatt van, hajlítani lehet a telefont és a képernyő is hajlik vele. Le vagy maradva. Emberek tableteken játszottak már 10 évvel ezelőtt is és azokban legalább volt egy FullHD kijelző.
A Nokia 5 lehet nem is mostani telefon, de mikor mondtam én ezt? A kijelző 5.2" és egy okádék 720p panel van benne, tudom milyen. Még mindig nem azért kötöttünk beléd, mert 720p-s kijelződ van, hanem te kijelentetted, hogy bőven elég mindenkinek és a nagyobb kijelző fölösleges. Érted?
#43 Rólad is sokat elmond sőt már kiállítottad rég a szegénységi bizonyítványod hogy azért kotekedsz velem mert nekem nem 1080p kijelzős telefon a kedvencem hanem neadj Isten kisebb...
Nem a kijelzőről beszéltem hanem a hardverről nem esett le? Felőlem mindenki olyan kijelzőt vesz amilyet akar nem izgat.
De most is belém fogsz kötni tök fölöslegesen
Senkit nem lattam még hogy komolyabb munkáit mobilon végezné, számítógépen csinálja mert abba komolyabb vas van mint egy mobilba. Eleve már 16gb ramot se értem egy telefonba mi használja ki? Semmi...
#44 "Rólad is sokat elmond sőt már kiállítottad rég a szegénységi bizonyítványod hogy azért kotekedsz velem mert nekem nem 1080p kijelzős telefon a kedvencem hanem neadj Isten kisebb..."
Beszarás, hogy egyszerűen még mindig nem vagy képes megérteni, hogy nem azért szóltunk meg, mert 720p-s kijelződ van, hanem azért, mert te kijelentetted, hogy az bőven elég, nem kell nagyobb senkinek. Hányszor ismételjem el még neked, hogy végre megértsd?
"Nem a kijelzőről beszéltem hanem a hardverről nem esett le? Felőlem mindenki olyan kijelzőt vesz amilyet akar nem izgat."
Tényleg nem, á nem...
Nem tilos.
Nem.. de veled fölösleges beszélni agyilag gyerek szinten vagy még
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!