Kedvenc telefon?
#25 Eddig nem volt gondom vele, 1080p kijelzős meg 190 ezer fölött kezdődik, mondtam ha arra áll hogy nagy kijelző meg hogy drágább akkor vegyed de másokat ne ócsárolj miatta hogy nekik jó az olcsóbb is.
Semmi baj nincs 720p-vel nem kell 1080p azt inkább meghagyom pc-nek laptopnak.
#26 "1080p kijelzős meg 190 ezer fölött kezdődik"
Te milyen világban élsz? 😂 Már a Nexus 5-ben FullHD-s kijelző volt 2013-ban, ami $350 volt. Az A54-ben, a Pixel 6a-ban FullHD+ kijelző van és egyiksem több 140K-nál. Sőt a Redmi 10-ben is az van pedig az csak 40K.
"másokat ne ócsárolj miatta hogy nekik jó az olcsóbb is."
Inkább sokat fizetsz egy 720p kijelzőért 😂
"Semmi baj nincs 720p-vel nem kell 1080p azt inkább meghagyom pc-nek laptopnak."
Nem nincs, csak pixeles, homályos, nem kellemes a szemnek, ronda. Már egy bizonyos monitor méret fölött a 1080p is kevés.
#27 140k is sok,
redmi10-ben meg nem snapdragon van az nem éri meg a pénzét, nálam azért a hardver is számít.
34 ezer nem sok egy 720p kijelzőért(redmi10c)
Nekem kellemes, van szemkímélő mód , nekem ez a kedvenc eleve nem is értem hogy már emiatt is beletudtok állni emberbe régen azért álltatok bele emberekbe mert nem szifonjuk van mostmár ezért is mert nem 1080p,1440p meg 23823982p a kijelző eszem megáll tisztára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!