Nettó 160 ezer forintot keresek havonta. Szeretném kipróbálni az Iphone-t, és a szolgáltatónál előlegként 180 ezer forintot kérnének, utána már viszonylag alacsony havidíj lenne. Szerintetek érdemes lenne megvásárolni, hogy kipróbálhassam az Iphone 13-at? Mennyivel lenne gyengébb az aksi a Samsung Galaxy A72 telefonométól?
Ember ez egy sz*ros telefon, még ha sokat keresnél sem igazán érné meg, nemhogy minimálbér mellett.
2023. ápr. 12. 08:18
13/21 anonim válasza:
Mindenki micsoda gazdasági zseni és lájfkócs :DDDD A 10millió lájfkócs országa vagyunk!
Én simán bevállaltam a minimálbér környéki fizetésemre a telefont. Mert kellett. Nem volt másom csak a telefon. Sem számítógép, sem tv, sem tablet. Vettem egy jó telefont és azt néztem, hallgattam esténként. Legalább volt valamim a munkásszállón amin olvashattam, tanulhattam és nem piára meg herbálra ment el a lóvé mint a legöbb lakótársnak. Aztán fordult a kocka, lett normális végzettségem és ma már minden hónapban ki tudnám egyben fizetni a drágább telefonokat is.
Ne legyetek előítéletesek a kérdezővel csak azért, mert minimálbéres!
2023. ápr. 12. 09:00
14/21 anonim válasza:
#13 OK, ilyen esetben nem árt egy jobb okostelefon, de akkor sem kell feltétlenül az egyik legdrágább, vadonatújonnan, (valószínűleg bizonytalan) minimálbér mellett.
2023. ápr. 12. 09:13
15/21 Ypszilon1980 válasza:
#13:Gondolom azért kérdezi, mert bizonytalan, vagy éppenhogy van rá valamennyi pénze, nincs neki annyira meg ez a fejében, mint neked, de nyilván végsősoron ő dönt.
2023. ápr. 12. 09:24
16/21 anonim válasza:
#13 nem azért vagyunk előítéletesek mert minimálbéres (Azzal semmi gond nincs), hanem hogy tovább akar nyújtózkodni, mint ameddig a takaró ér.
2023. ápr. 12. 09:33
17/21 anonim válasza:
"nem azért vagyunk előítéletesek mert"
Vagyis bevallod nyiltan, hogy előítéletes vagy...
Gratlálok!
Látod kérdező? Ennyire érdemes itt hallgatni bárkire is.
Fogadok saját keresete sincs, de előítéletes.
2023. ápr. 12. 10:17
18/21 anonim válasza:
Vedd használtan aztán ha nem tetszik akkor meg add el :)
2023. ápr. 12. 18:12
19/21 anonim válasza:
Ott vedd meg részletre, ahol 24-36 hónapra elosztják a teljes vételárat, 0.- ft kezdővel és ha lehet 0 % THM-re.
Kipróbálni a boltokban is lehet ...
2023. ápr. 17. 18:35
20/21 anonim válasza:
0%-os THM-el általában csak 6 hónapra szokták engedni elhozni. Kivéve persze szolgáltatóknál, de ott még pluszban van havi csomagdíj is
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!