Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Minimálbérral megéri?

Minimálbérral megéri?

Figyelt kérdés
Nettó 160 ezer forintot keresek havonta. Szeretném kipróbálni az Iphone-t, és a szolgáltatónál előlegként 180 ezer forintot kérnének, utána már viszonylag alacsony havidíj lenne. Szerintetek érdemes lenne megvásárolni, hogy kipróbálhassam az Iphone 13-at? Mennyivel lenne gyengébb az aksi a Samsung Galaxy A72 telefonométól?

2023. ápr. 11. 21:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Ne vegyél mert nem telik neked rá.
2023. ápr. 12. 06:45
 12/21 anonim ***** válasza:
74%
Ember ez egy sz*ros telefon, még ha sokat keresnél sem igazán érné meg, nemhogy minimálbér mellett.
2023. ápr. 12. 08:18
 13/21 anonim ***** válasza:
33%

Mindenki micsoda gazdasági zseni és lájfkócs :DDDD A 10millió lájfkócs országa vagyunk!

Én simán bevállaltam a minimálbér környéki fizetésemre a telefont. Mert kellett. Nem volt másom csak a telefon. Sem számítógép, sem tv, sem tablet. Vettem egy jó telefont és azt néztem, hallgattam esténként. Legalább volt valamim a munkásszállón amin olvashattam, tanulhattam és nem piára meg herbálra ment el a lóvé mint a legöbb lakótársnak. Aztán fordult a kocka, lett normális végzettségem és ma már minden hónapban ki tudnám egyben fizetni a drágább telefonokat is.

Ne legyetek előítéletesek a kérdezővel csak azért, mert minimálbéres!

2023. ápr. 12. 09:00
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
#13 OK, ilyen esetben nem árt egy jobb okostelefon, de akkor sem kell feltétlenül az egyik legdrágább, vadonatújonnan, (valószínűleg bizonytalan) minimálbér mellett.
2023. ápr. 12. 09:13
 15/21 Ypszilon1980 ***** válasza:
#13:Gondolom azért kérdezi, mert bizonytalan, vagy éppenhogy van rá valamennyi pénze, nincs neki annyira meg ez a fejében, mint neked, de nyilván végsősoron ő dönt.
2023. ápr. 12. 09:24
 16/21 anonim ***** válasza:
#13 nem azért vagyunk előítéletesek mert minimálbéres (Azzal semmi gond nincs), hanem hogy tovább akar nyújtózkodni, mint ameddig a takaró ér.
2023. ápr. 12. 09:33
 17/21 anonim ***** válasza:
42%

"nem azért vagyunk előítéletesek mert"

Vagyis bevallod nyiltan, hogy előítéletes vagy...

Gratlálok!

Látod kérdező? Ennyire érdemes itt hallgatni bárkire is.

Fogadok saját keresete sincs, de előítéletes.

2023. ápr. 12. 10:17
 18/21 anonim ***** válasza:
Vedd használtan aztán ha nem tetszik akkor meg add el :)
2023. ápr. 12. 18:12
 19/21 anonim ***** válasza:

Ott vedd meg részletre, ahol 24-36 hónapra elosztják a teljes vételárat, 0.- ft kezdővel és ha lehet 0 % THM-re.

Kipróbálni a boltokban is lehet ...

2023. ápr. 17. 18:35
 20/21 anonim ***** válasza:
0%-os THM-el általában csak 6 hónapra szokták engedni elhozni. Kivéve persze szolgáltatóknál, de ott még pluszban van havi csomagdíj is
2023. ápr. 17. 18:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!