Mit lenne érdemesebb?
Na kezdjük ott, hogy egy tini vagyok, így zsebpénzből gazdálkodom. (Kb. heti 2-3000-)
Egy Samsung A21s-em volt ami beázott, így lila a képernyő és be is van törve elég rendesen. Több mint 1,5 évig egy iPhone 6S-t használtam, de most sikeresen letiltottam. (Az adataim miatt fel fogom oldani /Apple Support stb. nem nagy 'was ist das/ de nem vagyok oda érte, persze az elején nagyon lelkesedtem hogy iPhone meg minden, de a végére megutáltam egy kicsit a rendszert, a One UI nekem sokkal kezelhetőbb és szebb, na meg nyíltabb:D)
Szóval most visszatértem ehhez a Samsunghoz. Nagyon szeretem, csakhát kicsit zavar a törött, lila kijelző. Egyébként az álomtelefonom egy Samsung Z Flip 3, de nem tudom most mit csináljak.
Fontos tudni, hogy lesz egy alkalom a közeljövőben amikor egy nagyobb pénzösszeget fogok kapni. (Kb. 100 ezerrel számolok tapasztalatok alapján.)
Megoldás 1:
Megjavíttatom ezt.
Megoldás 2:
Megveszem a legújabb A20 szériás telefont, és így viszonylag olcsón (Z Fliphez képest kevesebb mint féláron) megúszom.
Megoldás 3:
Gyűjtök kicsit tovább és megveszem a Z Flipet. (Ez nagyjából egy évbe fog telni, ha a heti zsebpénzt nem számolom.)
Még fiatal vagy, szóval nem várom el, hogy megértsd a pénz valódi fontosságát.
De ha kb 100 000ft hoz fogsz jutni, gondolom ballagási ajándék vagy ilyesmi, azt szabadon felhasználhatod, én nem tudom eldönteni mit kezdj vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!