A Xiaomi Redmi 10, 10A vagy 10C a jobb erősebb telefon hardware-esen, melyiket érdemesebb megvenni?
Bármelyik is legyen, a 128GB-os verziót szeretném megvenni.
Illetve összességében mennyire mondhatók jó telefonnak a fent felsoroltak, hány évig todnám használni ha megvenném valamelyiket?
A 10A belépő kategória, a 10 az alapverzió, a 10C hardveresen egy minimálisan erősebb, mint az alap változat.
Nekem Redmi 10-em van, utólag már inkább a 10C-t vettem volna. Telefonnak nem rosszak amúgy, de ebben az árkategóriában már szerintem nem találsz olyan telefont, amit hosszú évekig tudnál használni. Én egy Redmi Note 4-et váltottam erre, 5 év után. Hogy őszinte legyek, én nagyon komoly fejlődést, változást, gyorsulást nem igazán tapasztaltam.
Abban biztos vagyok, hogy a Redmi Note 4 nívósabb telefon volt 5 éve, mint a Redmi 10 ma.
Eddig Motorola G10-em volt. A megjelenésének második évfordulóján ( +-1-2 nap ) úgydöntött hogy az örök vadászmezőkre távozik. Szóval alig másfél évig használtam és halott. Ha 3 évig tudnám használni már annak is nagyon örülnék.
Őszintén szólva van egy Redmi 6A-m is azt leszámítva hogy a mai alkalmazásokkal kegyetlen lassú meg betörtem a kijelzőjét semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!