Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért vesznek az emberek...

Miért vesznek az emberek 500.000Ft+ os telefonokat?

Figyelt kérdés
Érdekes, de szerinte nem éri meg. Sokaknak láttam a kezébe pl iPhone 14 prot vagy Samsung s23 ultrat.

2023. ápr. 10. 15:10
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:
100%

gyűjti, gyűjti, hogy az unokájának adja, ja nem,

az unokázós csalónak vagy a délafrikai gyémánt örökség reményében szórja el.

:(

2023. ápr. 24. 13:17
 52/58 anonim ***** válasza:
92%

De úgy látom van másik két fiókja, hogy le tud pontozni.

Hajrá!

Ez az elmeállapotán nem fog segíteni.

2023. máj. 1. 10:26
 53/58 anonim ***** válasza:
100%
Mert mindenki arra költi a pénzét amire akarja. Valakinek az a fontos, hogy olyan telefonja legyen ami még 5 év múlva is telefon lesz, nem pedig egy belassult f0stalicskával akar szórakozni. Másnak meg az a fontos, hogy minden évben elmenjen a szigetre vagy 2 hétre külföldre nyaralni vagy állandóan új ruhákra költ. Mindenkinek mások a prioritásai meg más a pénztárcája is. Jobb lenne ha az emberek egyszer már nem azzal foglalkoznának amihhez rohadtul semmi közük nincs.
2023. máj. 2. 01:16
 54/58 anonim ***** válasza:
100%
Így igaz. Mindenki arra költi a pénzét amire akarja, ha arra gyűjt, hogy bemegy a Gucci-ba és vesz 1 pólót 500 ezerért az sem érdekel.
2023. máj. 2. 04:04
 55/58 anonim ***** válasza:
100%
Költse, csak ne nekem kelljen hallgatni a nyavalygását utána.
2023. máj. 2. 06:32
 56/58 anonim válasza:
78%

47-es vagyok, a 27 éves, akit előszeretettel pontoztatok le :)

Tévesen ítélkeztetek, mert volt iphoneom, amit nem szerettem: windowsra bonyolultabb volt az adatátvitel, ujjlenyomatolvasó nincs, screen to display ratio sokkal rosszabb, bumszlibb telefon, undorító notch felül, túlárazott. Apple gépeket is ha megnézed, teljesítményben fel nem tudja venni a versenyt olcsóbb Windowsosokkal. A véleményem még mindig maradt: Nobrainer Apple fanboyok. De mint írtam, szép képeket készít az iphone, jó hangszórója van, van aki szereti a zárt rendszert, ami nem ad akkora szabadságot, meg hát USÁs, drága, lehet vele nagyzolni azok előtt, akik márkab.zik.

Egyébként a 4-5 éves S10e-m nem lassult be, téved aki ilyen mendemondáknak hisz :). Úgy hallottam viszont az Applenál volt mesterséges lassításos botrány ;). De ebbe ne menjünk bele.

Egy szóval sem mondtam azt, hogy spórolok mindenen :D. És felőlem úgy b.sszátok el a pénzetek, ahogyan akarjátok :D. Én csak megjegyzem, hogy az ár/érték arányt célszerű figyelni. Aranyközépút. Nekem is van 1-2 márkásabb holmim, de megmondom őszintén azokat nem magam miatt veszem, hanem hogy olyan csajokat esetleg megdöngessek, akik azt hiszik ettől vagyok valaki :D. A mai társadalom arról szól, hogy fogyassz, vegyél meg mindent, mintha nem lenne holnap. De lesz holnap. És egy kis félretett pénz, befektetés sosem árt. Az emberek többsége el van adósodva, hitelei vannak, hónapról hónapra élnek. Előző munkahelyemen az egész csapatot kiszervezték a cégen kívülre. A legtöbben elkezdtek pánikolni, hogy úristen, hogy fizetem ki az albérletet :D. Még annak ellenére is elmentek a cégtől, hogy kaptak volna +2 havi végkielégítést, ha pár hónapot maradnak. Én maradtam végig, megkaptam a végkielégítést, és nem stresszeltem azon, hogy azonnal új melóhelyet keressek, pihentem még egyet.

20-on évesen egyes embereknek az a ciki, ha valaki otthon lakik. Azok az emberek akik ezt cikinek tartják, 40-50 évesen is nagyobb valószínűséggel fognak albérletben lakni, mint sajátban. Én azt a pénzt, amit albérletre költenék, befektetem eszközökbe, amik máris dollár alapúak, tudom a dollár is inflálódik, de az eszközök ára fel fog menni. És valószínűbbnek tartom, hogy előbb leszek anyagilag független, lesz saját ingatlanom, mint a most azonnal drágán megveszek mindent mert egyszer élünk mentalitású emberek. Én is járok nyaralni, tavaly 3x is voltam külföldön, idénre is le van már foglalva. Úgy is lehet élni, hogy az ember tudatos és tesz félre.

Mehet a lepontozás ;)

2023. jún. 13. 01:24
 57/58 anonim válasza:
100%
Ja, még annyit hozzáteszek, hogy számomra az is egy befektetés, hogy egy lakást felújítsunk, leszigeteljünk, na én ilyenekre költök :)
2023. jún. 13. 01:25
 58/58 anonim válasza:
100%

Muszáj még annyit hozzátennem, hogy annak idején olyan barátnőim voltak, hogy az egyiknek full penész volt a ház, az anyja egészségügyben dolgozott, és vették a legújabb telefont. Amikor meg az ember meg merte jegyezni, hogy azért nem szeretek hozzád átmenni, mert az egészségre is káros ez a rengeteg penész, akkor meg ő volt megsértődve :D. Na ez a ciki, amikor valaki megveszi a legújabb telefont és közben egy putriban lakik.

Másik csajnak meg nem volt otthon porszívója, de mindenféle sminkekre bezzeg volt pénze. Átmentem a fehér zoknimban, szürke lett utána. Akik itt engem lehurrognak, ugyanilyen igénytelen emberek valószínűleg. Egy normális értékrendben nem a telefon, nem a fesztivál, és nem a márkás ruha a prioritás.

2023. jún. 13. 01:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!