Repülő üzemmódban nem mérhető be egy telefon ugye?
Ha veszünk egy kutyaközönséges telefont, ami nincs megbuherálva, tehát semmilyen kémprogram, kártevő nincs előtelepítve rá és ki van kapcsolva, WifI re se csatlakozik akkor nem lehetséges a pozíciója meghatározása.
Maga a hálózat sem kommunikál vele, nincs cella regisztráció semmit se tudsz vele kezdeni távolról - gondolj bele, te sem tudsz felhívni egy kikapcsolt telefont az asztalodon, akkor hogy tudna más távolról kommunikálni vele.
Ha nem buherált a telefon akkor repülőüzemmódban sem kommunikál a hálózattal, minden rádiós áramkör használaton kívül van.
"ha nincs benne sim, attól még segélyhívás lehetséges, tehát fent van a hálózaton"
Rosszul gondolod.
"ha nincs benne sim, attól még segélyhívás lehetséges, tehát fent van a hálózaton"
"Rosszul gondolod."
Te is. SIM nélkül is lehet segélyhívást kezdeményezni!
"Te is. SIM nélkül is lehet segélyhívást kezdeményezni!"
Nem mondod...
", tehát fent van a hálózaton"
Erre írtam. Egy SIM nélküli telefon nincs regisztrálva hálózaton.
Hát akkor tok mindegy hol vagy mit csinálsz, bárhol be lehet mérni az összes ilyen okostelefon szart, jól mondta #5: ha az akksi benne van - és valószínűleg ezért nem lehet direkt kivenni egyikbol sem, ezt már én teszem hozzá - bárhol és bármikor be lehet mérni az összeset kivétel nélkül, valószínűleg még kikapcsolt állapotban is, az csak neked van kikapcsolva:))
Amúgy érdekes ez a műholdas telefonálás, van őszintén olyan, aki majd 2 ezer forint/ percért beszélgetni fog? 😅😂 Joohogy van ilyen szolgáltatás a repülőn, de gyakorlatban nem tudom bárki igénybe veszi e:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!