Repülő üzemmódban nem mérhető be egy telefon ugye?
"Mobilt bemerni egyebkent is csak a szolgaltato tud"
Ok. Maradj meg ebben a tudatban. Ha megtudnád hogy ki és hogyan és miért tud bemérni telefon, leesnél a székről.
Kérdező ha benne van az akksi - értsd: áram alatt van a készülék - akkor be lehet mérni akárhova is kapcsolsz akármit.
De nekem is van egy kérdésem: miért kell ez 1-2 naponta kiírni? Ezzel is csak nyomokat hagysz magad után.... hamar meg fognak találni!
#5 A múltkor nem én írtam ki!!
De látom már hogy van több hasonló ilyen kérdés is. Gondolom többeket foglalkoztat.
Köszönöm mindenkinek:)
#5 és a többieknek is akik nem értik és egybol bűncselekményekre gondolnak, amiért az ember kerdezi:
Persze hogy az ember már azt se tudja mit csináljon, egyáltalán használjon e okostelefont, mikor minden nap ilyen és ehhez hasonló cikkek jelennek meg pl:
Bors.... nincs több kérdésem.
Van amit jót írnak, de nem a bors és hasonló színvonalas sajtótermékekben olvasottakat kellene gránitszilárdságú információnak venni és elhinni kérdés nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!