Mi van ha ezt írja ki a Facebook?
Figyelt kérdés
Van egy közeli ismerősöm/barátom és amikor fellépek a Facebook oldalára annyit ír ki hogy ismerős, így hosszan és nincs ott mellette a messenger jel, hogy rá tudjak írni és most már ki sem jelzi, hogy mikor elérhető. Mitől lehet ez? Eddig jóban voltunk.2023. ápr. 8. 00:06
1/8 anonim válasza:
Az lenne a tippem, hogy messengeren letiltott valamiért.
Messengeren belül probaltad már megkeresni?
2/8 A kérdező kommentje:
Igen. Megvan nekem messengeren, csak nem tudok neki becenevet beállítani meg témát sem :(
2023. ápr. 8. 00:20
4/8 A kérdező kommentje:
De ha valaki letílt, akkor eleve nem tudod megkeresni a profilját, vagy rosszul tudom?
2023. ápr. 8. 09:38
5/8 anonim válasza:
De, csak ha üzenetet írsz neki, nem küldi el, meg ezek a plusz funkciók sem elérhetőek.
6/8 anonim válasza:
Valószínűleg csak messengeren tiltott le, ott van olyan tiltási opció, hogy ismerősök maradtok, de nem tudsz írni neki, vagy ha megnyitott beszélgetés van, akkor se jelez neki az üzeneteidre.
7/8 A kérdező kommentje:
Hát baszki ez szomorú 😑 ez most tényleg nagyon szarul esett, pedig csak kellemes húsvéti ünnepeket kívántam neki:/ és még arra se reagált pedig leláttamozott
2023. ápr. 8. 15:16
8/8 anonim válasza:
Sajnos nem egyedi dolog, én is jártam hasonlóan, csak nem letiltott, hanem egyszerűen nem olvassa el, pedig állítólag barátok maradtunk. Volt, hogy már SMS-ben kértem tőle tanácsot mert egészségügyben dolgozik, és arra se mindig reagált, miközben meg előtte nap telefonon 1 órát beszéltünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!