Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nézd ki halt meg ebben a...

Nézd ki halt meg ebben a balesetben... nektek is jött???

Figyelt kérdés

2023. ápr. 1. 21:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Mekem a "nem te vagy a videóban" kezdetű strófa jött.

Töröld, ne kattintsd!!

2023. ápr. 1. 21:07
 2/14 A kérdező kommentje:
Szóval az volt, hogy megkaptam az üzenetet, rámentem én hülye nyilván... kérte a Facebook jelszavamat, meadtam. Feldobott ilyen meztelen csajokat, rákerestem, láttam, hogy hekkkerek ezek az ezmberek. Letöröltem a facebookot a messengert, az e-mail címemen megváltoztattam a jelszavam. Ez így elég? Nem lesz baj? Továbbra is jönnek az üzenetek, hirdetések, nem megyek rájuk ezek után. Mit csináljak??? Légyszi írjatok mert eléggé be vagyok parázva... mi lesz? Tapasztaltátok? Hogyan oldottátok meg???
2023. ápr. 1. 21:08
 3/14 Thunderfairy ***** válasza:
81%
Tényleg vannak még olyanok akik így bekajálják ezeket???
2023. ápr. 1. 21:17
 4/14 A kérdező kommentje:
Hát bocsánat, de nem ez a kérdés!
2023. ápr. 1. 21:29
 5/14 A kérdező kommentje:
Tudod nem mindenki talpraesett tapasztalt, lehet hogy te igen de én még nem
2023. ápr. 1. 21:29
 6/14 anonim ***** válasza:

"kérte a Facebook jelszavamat, meadtam."

Hát erre figyelj majd legközelebb, hogy sehova ne add meg a jelszavad anélkül, hogy el ne gondolkodnál azon hogy pontosan hova is írod be az adataidat!

"Letöröltem a facebookot a messengert"

Hogyan?

"az e-mail címemen megváltoztattam a jelszavam."

Mindenhol változtasd meg! Állítsd be a kétlépcsős azonosítást!

És ne trollkodj!

2023. ápr. 1. 21:46
 7/14 A kérdező kommentje:
ok, köszönöm
2023. ápr. 1. 22:27
 8/14 anonim ***** válasza:
Akkor most hol volt baleset?
2023. ápr. 2. 10:08
 9/14 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező:

Aki ezeknek a nyilvánvaló csalásoknak bedől, az inkább adja el a készülékét és mondja fel az internet szolgáltatását.

2023. ápr. 2. 10:52
 10/14 A kérdező kommentje:
Írtam már, nem ilyen válaszokat szeretnék, hogy "mégis ki az aki ezeknek bedől??!". Segítőtanácsadó válaszokat várok, már ha vki erre képes egyeltalán...
2023. ápr. 2. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!