A BBK (Oppo telefongyártó) cégcsoport kivonul Európából. Mi lesz helyette? Ki tölti be az űrt?
"Egy új márka, egy-két kisebb de régebbi márka (például Motorola) vagy csak a nagyok (Samsung, Apple, Xiaomi) fognak tovább hízni?"
Ez nem olyan nagy dolog, a vásárlók nagy része észre sem fogja venni.
Kb. akkora problémát okoz, mint a dohányosok körében ha nem lehet füstszűrő nélküli cigarettát kapni.
Nem fogod elhinni, hogy ebben a témában számomra mely szavak számítanak olyan újdonságnak, amire nem emlékszem, hogy valaha találkoztam ezekkel (vagy csak elfelejtettem?):
BBK (Oppo, 1+, Realme, Vivo)
Azt láttam, a nagyáruházak telefonrészlegén mekkora halom torlódik, de azt nem sejtettem, hogy ezek száma most már vészesen csökkenni fog.
Ez a szegmens ha megszűnik, nagyjából sehol sem fog jelentkezni mint vásárlóerő.
Kb. mint anyám, aki csak azért vett egy táskát mert olcsó volt. De amúgy nem vett volna táskát, mert nincs rá szüksége különösebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!