Van lehetőség iPhone tárhelyemet, azon belül is a fotóimat PC-n kezelni?
Szeretném, ha kábellel összekötöm a két készüléket, láthassam, törölhessem a fotóimat, adott esetben áthúzzam gépre úgy, hogy az a telefonomon ne foglaljon helyet.
Szuper lenne ha nem kellene ehhez "felhőbe" tölteni a képeimet, egyrészt mert több, mint 5GB-nyi képről és videóról van szó, másrészt pedig nem szeretem amikor telefonon visszakeresek egy korábbi videót vagy fotót majd percekig tölti le.
Rosszabb esetben a már törölt képek újra megjelennek, az különösen elkeserítő.
Tényleg csak ez az egy lehetőségem van?
Előre is nagyon köszönöm a segítséget!
Szia, nem sok tapasztalatom van, mivel androit parti vagyok, de ha már olvasni vágysz az infóról :
Ahogy picit olvastam némi program telepítés után simán kezelheted fájljaid vezetékes kábel segítségével is, illetve egyéb sok megoldás áll rendelkezésre számodra az itteni linken. Használd egészséggel.
Szia!
Nagyon kedves vagy köszönöm, ment a zöld kéz!
A kábeles részhez:
Windowson az iTunes-al nem sikerült előre jutnom, ott a fájlmegosztás még okés, de a kép átrakása ha jól láttam csak a gépről tud menni iPhone-ra, nekem meg ugyebár fordítva kellene.
Átolvasok mégegyszer mindent, meg megnézem mit lehetne még.
Ha esetleg még egy próbát megér megnézni, kövesd ezt hátha sikerül.:
Fényképek és videók átvitele iPhone-telefonról a számítógépre.
Először csatlakoztassa IPhone-telefonját a számítógéphez egy fájlátvitelre alkalmas USB-kábellel.
Kapcsolja be a telefont, és oldja fel. Ha az eszköz le van zárva, a számítógép nem találja meg.
A Fényképek alkalmazás megnyitásához a számítógépen válassza a Start gombot, majd a Fényképek lehetőséget.
Válassza az Importálás > USB-eszközről lehetőséget, majd kövesse az utasításokat. Kiválaszthatja az importálni kívánt elemeket és a mentés helyét. Adjon néhány percet az észleléshez és továbbításhoz.
Győződjön meg róla, hogy az importálni kívánt fényképek valóban az eszközön vannak, nem pedig a felhőben. Kövesse az eszközének megfelelő lépéseket.
Windows oldalról találtam remélem jó lesz.
"Szia, nem sok tapasztalatom van, mivel androit parti vagyok"
És bezzeg be van ző'dezve. Ha én mennék egy droidos kérdéshez szakérten és ilyen baromságokat írnék mint te, tuti lepirosoznátok...
5-öshöz: lightning kábelt láttál-e már?
Kérdező a 3utools program kell neked.
Sajnálom ha nem tetszett a hozzá szólásom, segítség vezérelt nem a hülyeség, és az 5. Csak azért írtam mert nem 1 kábel van itt ami olyan USB portos amin nincs data kommunikáció, mivel mint mondtam nem vagyok iphone parti nem ismerem a lightning kábelt, és annak szabványát, de az USB-t igen.....
Hogy védjem magam.....
Mellesleg kis emberséggel írnád a negatív kommentet nem érezném támadásnak. Érvek, magyarázat, ok, okozat és tisztelet megelőlegezve. Senki sem tud mindent.
Ha nem bantás amit írtál akkor bocs a durva szolasert, kicsit jobban fogalmazz.
Részemről köszönöm a segítségeket és a segítő szándékot!
Ártalmatlan kérdés volt kár lenne, ha elmenne rossz irányba :D
Picit frusztrált vagy, de a 3u frankón bevált!
Béke!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!