Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik telefont ajánlanád,...

Melyik telefont ajánlanád, aminek nincs hangja a billentyűk lenyomásának (hogy akár olyan helyen is lehessen vele írni, ahol mást zavar a lenyomások csattogása, azaz ez hangtalan legyen)?

Figyelt kérdés
Nem kell hogy okostelefon legyen, csak sima. Lehessen vele telefonálni, sms-ezni, esetleg képet csinálni, és ne legyen drága.

2023. ápr. 4. 12:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
66%
Érintőkijelzős
2023. ápr. 4. 12:49
 2/12 anonim ***** válasza:
51%
Hát ezt szerintem kb már az összes telefonnál be lehet állítani, hogy ne legyen "billentyűhang".
2023. ápr. 4. 12:49
 3/12 anonim ***** válasza:
78%
Mindegyiknél ki lehet kapcsolni ember.
2023. ápr. 4. 12:51
 4/12 Metionin ***** válasza:
78%
Csak simán kapcsold ki a billentyűhangot.
2023. ápr. 4. 12:55
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
iPhone 14 már biztos tudja ...
2023. ápr. 4. 13:17
 6/12 anonim válasza:
75%

Beállítások --> billentyűhang --> kikapcsolás és meg is van amit szeretnél.

Én se szeretem, én is kikapcsolom rajt.

2023. ápr. 4. 13:19
 7/12 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem a gombos telefonok többségénél se fizikai kattanás már az a hang, hanem szoftveres, tehát ki lehet kapcsolni. Az okostelefonoknál meg végképp, az aktuális android verziók tudják ezt.
2023. ápr. 4. 13:31
 8/12 A kérdező kommentje:

Nem okostelefont kérdezem. Hanem a régi simát. Amilyet egy idősebb ember is könnyen kezel. És nézem a Beállításokat, nincs benne Billentyűhang kikapcsolás. Ez már a 2. telefon, amiben nem lehet lehalkítani a billentyűhangot.

Továbbra is a kérdésem: milyen konkrét nem okostelefonokat tudsz ajánlani nem drágán, amiknek kikapcsolható a billentyűhangja?

2023. ápr. 4. 17:00
 9/12 A kérdező kommentje:
Semmi iPhone. Benne van a főkérdésemben is, hogy NEM okostelefont keresek!
2023. ápr. 4. 17:01
 10/12 anonim ***** válasza:
a buta, meg nem tudja ...
2023. ápr. 4. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!