Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Létezik VALÓBAN teljesen...

Létezik VALÓBAN teljesen hangtalan (vagy nagyon halk) billentyűzet? Ha igen, mi a márkája?

Figyelt kérdés
Olyat vettem,amire rá volt írva, hogy halk, és egyáltalán nem az, zörög, kopog!!!!! Gyorsan, erősen verve a billentyűzetet gépelek, és a másik szobába zavaróan áthallatszik az állítólag halk billentyűzeten... Tudtok segíteni?
2010. dec. 9. 00:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Asztalra kivetített billentyűzet?De ott meg az asztalon kopogsz...
2010. dec. 9. 00:49
 2/5 anonim válasza:
szerintem a gumiból készültet próbáld kl, az csak nem hangos
2010. dec. 9. 01:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Fizikából nem vagy épp erős. Hangtalan dolog olyan mint a perpetum mobile nem létezik.
2010. dec. 9. 01:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Talán próbálj kevésbé erőteljesen gépelni, sokkal olcsóbb megoldás. Csak gyakorolni kell.
2010. dec. 9. 10:14
 5/5 jamesbond ***** válasza:

Vannak gumiból összehajtható billentyűk, amiknek alig van valami hangjuk.

Ha az nem tetszik, próbáld ki a Speedlink Silent keystroke billentyűjét. Én vettem egyet, és sokkal halkabb a többinél. Ha keményen püfölöm akkor van hangja, de normális használatnál elég jó.

2010. dec. 11. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!