Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vajon a Microsoft a Windows...

Vajon a Microsoft a Windows 12-vel ismét megpróbálkozik majd belépni az okostelefon piacra, vagy annó végleg otthagyták ezt a piacot?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 3. 21:46
 1/9 anonim ***** válasza:
85%
A Microsoftnak volt elég sok bukó terméke, ami nem ment nekik azt nem erőltették tehát nem valószínű, hogy lesz még Windows Phone
2023. ápr. 3. 21:49
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

A beágyazott rendszeres vonalt (mint amilyen a telefon is) szinte teljesen otthagyták. Ugye manapság ami a legközelebb áll ezekhez az ugye a Surface laptop/tablet/2 in 1 "család". Ezen a piacon jobban járnak manapság mint a telefonnal, anno a win 8 is valami hasonló elképzelés mellett indult útjának, hogy a tabletekre ezeket a rendszereket rakják, csak féltek attól, hogy kiszorulnak a piacból és ekkor kitalálták, hogy telefonokra is árulják a rendszert. Nekem régen volt egy ilyen telefonom ami Win 8-at futatott, szerettem, de a legnagyobb baja az akku volt, ami valószínüleg a nem éppen optimalizált kódnak köszönhető, hogy rohadt gyorsan is merültek ezek.

Manapság még kevés esélyét látom annak, hogy telefonokkal foglalkozzon ismét a Microsoft, főleg úgy, hogy most egy hatalmas keretrendszert építenek valószínüleg a Bing AI-nak amit később az asztali felületen is használhatunk(ez nem tény ezt csak gondolom).

2023. ápr. 3. 21:56
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj a mobilos piaccal, hogy semmit sem érsz egy jó oprendszerrel és telefonnal ha a szoftvergyártók nem adják ki rá az appjaikat akkor nem fogják megvenni.

Hiába csilli-villi a teló, olyan kamera van benne hogy az ú'állomás alvászszámát leolvasod vele, meg 3 hétig bírja az akksi, nem fogják megvenni ha nincs rá facebook, nincs whatsapp, nincs youtube, otp, vinted, wolt, tinder, discord, hbo, netflix, ... meg a tök tudja még mi a menő mostanában. Elég komolyan meg kell győzni a szoftverfejlesztőket, hogy adják már ki rá az appjaikat. Ha sikerül, akkor is több éves folyamat és sok-sok milliárdnyi dollár mire tényező lesz a többi mobilgyártó mellett.

2023. ápr. 3. 22:00
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pedig bejött, volt is. Kár, hogy nem lett belőle nagy siker.
2023. ápr. 3. 22:06
 5/9 anonim ***** válasza:
54%
Én csak abban reménykedem, hogy legalább a windows op. rendszert megcsinálják valamikor haszálhatóra.
2023. ápr. 3. 23:23
 6/9 anonim ***** válasza:
48%
#5 Írj nekik, hogy pont olyanra csinálják, hogy neked tetsszen, és persze majd letöltöd ingyen.
2023. ápr. 4. 08:23
 7/9 anonim ***** válasza:
53%
(a kulcs is okosba' lesz megoldva persze)
2023. ápr. 4. 08:24
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Az aktuális tervük az az, hogy mivel szolgáltatásban erősek ezért nem arra fognak fókuszálni, hogy egy komplett hardveres és szoftveres csomagot adjanak hanem, hogy szoftverben ott legyenek minden hardveren. Jelenleg úgy áll, hogy az EU (és valószínűleg mások is) ki fogják kényszeríteni a telefongyártókat, hogy engedjenek más boltokat is telepíteni a saját telóikra, mert nem tetszik a versenyhivataloknak, hogy a Google meg Apple azt csinál amit akar a vásárlókkal és bárki más az esélytelen, hogy belépjen a piacra.

Gyakorlatilag nyílt "titok", hogy amint ez a nyitás megtörténik a Microsoft mobil Store készen áll majd minden telefonon, hogy megszorongassa a beépítettet. Az a legnagyobb előnye ennek, hogy a hardver gyártás mindig necces, mert ha nem veszik meg elegen akkor szenvedés feltölteni a szoftveres kínálatot. Így viszont csak néhány kattintásra lesz a kedvelt telefonokon - remélhetőleg - kompetitív árazással.

[link]

2023. ápr. 4. 14:07
 9/9 anonim válasza:
nem valószínű, hogy lesz még Windows Phone szerintem sem a konkurencia is túl nagy illetve amikor volt Windows Phone alig írtak rá alkalmazásokat, szerintem ez most sem lenne máskép ha most újra adnának ki Windows Phone-t
2024. jan. 3. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!