Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 14 pro max. Aki megvett...

Iphone 14 pro max. Aki megvette bevállt a telfon?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 2. 20:32
1 2
 11/18 Morzsi007 ***** válasza:
96%
Flagshipekkel nem lehet mellélőni, mivel a legjobbak, akár droid, akár iphone, de rohadt drágák. Nincs olyan ember, aki az összes funkcióját kihasználná egy ilyenfajta mobilnak ezek hagyjuk is, csak meg kell venni ès hasznàlni. Ha nem idegen az iphone számodra és nem sajnálod a pénzt egy telefonra, akkor hajrá, nem lesz csalódás.
2023. ápr. 3. 12:19
 12/18 NTBS ***** válasza:
63%
Nem éri meg, mert nem tudod kihasználni a képességeit.
2023. ápr. 3. 13:18
 13/18 anonim ***** válasza:
19%

#12.Ezt jó lenne ha végre valaki definiálná.

Mert érdekelne engem is.

Mondjuk egy 200 LE-rős BMW-t sem tudsz kihasználni, mégis sokan megveszik sőt balesetet is okoznak vele, mert nem képesek uralni a járművet.

Kinek mit árt, ha véletlenül megvesz egy 14 Pro-t?

2023. ápr. 3. 13:27
 14/18 Hintalow ***** válasza:

A kategóriájában (meg úgy enblokk a mobilpiacon) a legjobb jelenleg, de ha átlagos felhasználásra veszed, akkor a nagy rèszèt a lehetősègeinek nem fogod kihasználni.

A párom pl. azèrt vette, mert a 3d modellezèshez a tárgyak beszkennelèsère nagyon jó (mobil fronton nincs ebben versenytársa, a rendes 3d szkennerek meg milliónál kezdődnek)

Neked kell mèrlegelni, hogy megèri e az árát, ha amúgy esetleg egy feleannyiba kerülő kèszülèk is lefednè az igènyeid.

2023. ápr. 4. 09:40
 15/18 anonim ***** válasza:
Nekem egy 100K-s telefon is kitudja elégíteni az igényeimet, egyedül a kamera lehetne jobb, de így is jó képeket csinál
2023. ápr. 4. 09:54
 16/18 anonim ***** válasza:
92%
Én ritkán veszek új telefont, iPhone 7-ről váltottam 14 Prora, kihasználni nem tudom, de ég és föld a különbség a kettő között, nekem megérte. Amúgy szerintem nagyon sokan főleg itt Magyarországon részletre veszik.
2023. ápr. 5. 03:03
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem vettem meg, max 100k-t adok telefonert, ismerosom aki angliaba dolgozik azt mondja, hogy neki bevállt, ott kb mindenkinek iPhone-ja van, sokan evente cserelik.
2023. ápr. 8. 23:52
 18/18 anonim ***** válasza:
16-os válasz író! Én 2023. május 17.-én vettem 1 db iPhone 14 Pro Max-ot. És igen nem szégyellem be vallani az egyik magyarországi mobil szolgálatótól részletre veszem, 2 éves hűség nyilatkozatban. Az adott iPhone 14 Pro Max kártya független / szolgálató független. Ja és ha valaki arra gondol, akkor több mint 10 éve veszek részéletre telefont ugyan attól a magyarországi mobil szolgálatótól, és ez idáig mindig rendesen fizettem a havi készülék törlesztő részletet és az előfizetést. Soha nem volt gondom a fizetéssel. És hogy megéri-e részletre ki fizetni egy fél milliós telefont? Nekem, igen.
2023. máj. 29. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!