Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mennyiért tudnám eladni az...

Mennyiért tudnám eladni az iphone 6-ot, ami iCloud záras?

Figyelt kérdés
Igen megint én vagyok aki kérdezte hogy lehet föl törni

2023. ápr. 1. 23:11
1 2
 1/13 Mr.TECH ***** válasza:
100%
Ha minden más hibátlan az alaplapon kívül(pl kijelző, kamera, akku, készülékház, stb), akkor talán 5000Ft-ot megérhet annak, akinek kell valamilyen alkatrész belőle.
2023. ápr. 1. 23:32
 2/13 A kérdező kommentje:
Szerintem is, de az a gáz, hogy nem tudom hogy a kamera jó e a hangszórója jó azt tudom
2023. ápr. 1. 23:54
 3/13 anonim ***** válasza:
Semennyiért, mert így használhatatlan.
2023. ápr. 2. 05:38
 4/13 anonim ***** válasza:
62%

Semennyiért. Épeszű ember nem vesz ilyent. Orgazda lesz abból aki megveszi.

Szinte már senkinek nincs ilyen telefonja, úgyhogy alkatrésznek sem kell. Akinek van iPhone 6-osa és tönkremegy, az vesz valami újabbat, nem fog nekiállni az amúgy 5-10ezer forintot érő telefont bizonytalan forrásból származó alkatrészekkel javítgatni.

Legközelebb ha találsz egy telefont, add vissza a tulajdonoságank. Ez a helyes eljárás!

2023. ápr. 2. 07:28
 5/13 anonim ***** válasza:

Csak úgy #4-nek mondanám el, hogy ez a napi használatban lévő telefonom egy iPhone 4s mellett. Hidd el, hogy épeszű vagyok, amúgy meg ingyen kaptam. Tehát te azt akarod mondani, hogy aki szereti ezeket gyűjteni (mint pl.: én), az hülye?

Valamennyiért csak el tudod adni, én 6000 forintért vettem egy hibátlan állapotú, alaplap nélküli iPhone 6-ot, ami szerintem kész csoda volt. Én ugyanezt legalább 12.000 forintért adtam volna el, ha nem raktam volna bele a saját alaplapomat, és nem működőtt volna. Tehát állapot kérdése. Az állapotát a te telefonodnak, kedves kérdező, pedig nem tudom, úgy hogy sajnos nem tudok segíteni.

2023. ápr. 2. 07:49
 6/13 anonim ***** válasza:

"Hidd el, hogy épeszű vagyok"

A kérdéseid és a válaszaid alapján nem mindig tűnik úgy!

"azt akarod mondani, hogy aki szereti ezeket gyűjteni (mint pl.: én), az hülye?"

A 3GS óta minden iPhoneom megvolt, droidom sosem volt. Elég nagy iPhonebúza vagyok. iPad és Mac is van. Ezt is egy 2014-es mac-ról írom. Hidd el, szeretem ezeket.

Pont ezért mondom, hogy az az iPhone nem ér semmit. Néhány elvetemültnek, mint te vagy én, érhez valamennyit. De - ha láttad a másik kérdését a csávókának - akkor tudod, hogy ez egy erősen kérdéses forrásból származó telefon.

Aki épeszű az nem fogja megvenni, mert nem tudhatja, hogy mi lesz a vége.

2023. ápr. 2. 08:10
 7/13 A kérdező kommentje:
1. Ja azt nem mondtam, hogy a telefon háza jó álapotú kicsit a hátlap kopott de egyáltalán nem vészes a kijelzője teljesen jó, nem repedt, hangja van, a kamerája passz de biztos jó az is. Köszi a válaszodat. 1. És "Mosógép :)"
2023. ápr. 2. 12:03
 8/13 A kérdező kommentje:
Meg, ha jól sejtem, az iphone 6 kijelzöje kompatibilis a 8-ashoz. Egyébként, nem vagyok benne biztos hogy ez iphone 6, nem értek az iphonokhoz, de onnan sejtem hogy iphone 6, mert az interneten megnéztem és csak a 6 os nézz ki így mint ami nálam van.
2023. ápr. 2. 12:08
 9/13 anonim ***** válasza:

#6: “A kérdéseid és a válaszaid alapján nem mindig tűnik úgy!” ezzel egyetértek, valamilyen szinten.

#7: nagyon szívesen! A leírásod alapján én olyan 9000-12.000 forintért adnám el. Hogy állapíthatod meg a modell számát? Ha a hátulján olyan feliratot találsz, hogy A1586, akkot iPhone 6, ha A1688, akkor 6s. Ha más, akkor légyszi írd meg!

2023. ápr. 2. 13:36
 10/13 A kérdező kommentje:
Akkor iphone 6-os
2023. ápr. 2. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!