Mennyiért tudnám eladni az iphone 6-ot, ami iCloud záras?
Semennyiért. Épeszű ember nem vesz ilyent. Orgazda lesz abból aki megveszi.
Szinte már senkinek nincs ilyen telefonja, úgyhogy alkatrésznek sem kell. Akinek van iPhone 6-osa és tönkremegy, az vesz valami újabbat, nem fog nekiállni az amúgy 5-10ezer forintot érő telefont bizonytalan forrásból származó alkatrészekkel javítgatni.
Legközelebb ha találsz egy telefont, add vissza a tulajdonoságank. Ez a helyes eljárás!
Csak úgy #4-nek mondanám el, hogy ez a napi használatban lévő telefonom egy iPhone 4s mellett. Hidd el, hogy épeszű vagyok, amúgy meg ingyen kaptam. Tehát te azt akarod mondani, hogy aki szereti ezeket gyűjteni (mint pl.: én), az hülye?
Valamennyiért csak el tudod adni, én 6000 forintért vettem egy hibátlan állapotú, alaplap nélküli iPhone 6-ot, ami szerintem kész csoda volt. Én ugyanezt legalább 12.000 forintért adtam volna el, ha nem raktam volna bele a saját alaplapomat, és nem működőtt volna. Tehát állapot kérdése. Az állapotát a te telefonodnak, kedves kérdező, pedig nem tudom, úgy hogy sajnos nem tudok segíteni.
"Hidd el, hogy épeszű vagyok"
A kérdéseid és a válaszaid alapján nem mindig tűnik úgy!
"azt akarod mondani, hogy aki szereti ezeket gyűjteni (mint pl.: én), az hülye?"
A 3GS óta minden iPhoneom megvolt, droidom sosem volt. Elég nagy iPhonebúza vagyok. iPad és Mac is van. Ezt is egy 2014-es mac-ról írom. Hidd el, szeretem ezeket.
Pont ezért mondom, hogy az az iPhone nem ér semmit. Néhány elvetemültnek, mint te vagy én, érhez valamennyit. De - ha láttad a másik kérdését a csávókának - akkor tudod, hogy ez egy erősen kérdéses forrásból származó telefon.
Aki épeszű az nem fogja megvenni, mert nem tudhatja, hogy mi lesz a vége.
#6: “A kérdéseid és a válaszaid alapján nem mindig tűnik úgy!” ezzel egyetértek, valamilyen szinten.
#7: nagyon szívesen! A leírásod alapján én olyan 9000-12.000 forintért adnám el. Hogy állapíthatod meg a modell számát? Ha a hátulján olyan feliratot találsz, hogy A1586, akkot iPhone 6, ha A1688, akkor 6s. Ha más, akkor légyszi írd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!