Találtam eg iphone 11et, de azt írja a tulaj hogy icloud záras. Én nem igazán vagyok ebben otthon. Ilyenkor kit lehet tenni?
Mi az, hogy talaltad? Talaltad az utcan? Vagy talaltal egy hirdetest, amiben elado? Az utobbi esetben biztos, hogy lopott, es nem fogod tudni feloldani.
Aki el akarja adni a telefonjat normalisan, az fel tudja oldani :D
"Az utobbi esetben biztos, hogy lopott"
Nem. Ebben az esetben orgazdaság (ha megveszi). Ha ő találta, és nem adta le a hatóságoknál, az lopás.
"azt írja a tulaj hogy icloud záras"
vagyis te a hirdetési oldalon találtad?
ajjajj... ha megveszed orgazda leszel. Meg lehet, hogy a "tulaj" is az. A telefont meg nem tudjuk honnan van... találta, lopta, netén rabolta...
Ha at eredeti gazdája keresi, akkor el fognak jutni hozzád akkor is ha kiütitek belőle valahogyan a zárás. Elvileg nem lehet megoldani, de sok videó kering a neten ami szerint ki lehet nyitni... én sosem fogom az enyémen kipróbálni inkább azokat a szoftvereket.
Amitt tudsz tenni: jelented a hirdetési oldalnak a hirdetést!
És keresel másik készüléket!
Ha te találsz egy iPhone-t akkor a rendőrségen le kell adni és majd ők keresik a hazdáját. Ha nem találják akkor vissza fogod kapni egy igazolással együtt, hogy onnantól a iéed a készülék. Ezzel a papírral elmész az Apple Magyarországhoz és ők feloldják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!