Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen okos órát ajánlanátok...

Milyen okos órát ajánlanátok sportoláshoz 27000ft-ig?

Figyelt kérdés
Fő szempontok: sportoláshoz szeretném használni, GPS legyen benne, pulzus mérés, sportadatokat tudjam rajta követni, kcal stb.. zene vezérlés + pont ha vízálló, és legyen benne magyar nyelvű menü. Tudtok valamit ajánlani? Köszönöm

2023. ápr. 1. 16:14
 1/8 anonim ***** válasza:
48%
Kávét ne főzzön fillérekért?
2023. ápr. 1. 16:18
 2/8 anonim ***** válasza:
40%
Még dobj rá legalább százezret, és akkor tudunk érdemben is válaszolni.
2023. ápr. 1. 16:37
 3/8 A kérdező kommentje:
a xiaominak es a huaweinek is láttam ennyiért órákat, lehet hogy rosszul fogalmaztam meg a kérdésem nem okosórát hanem sport órát keresek. Nem kell hogy wifi összekötés legyen rajta stb csak maga a sport funkciói a fontosak.
2023. ápr. 1. 16:45
 4/8 anonim ***** válasza:
26%
Akkor leírom máshogy: nincs ilyen.
2023. ápr. 1. 16:52
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Én ilyet vettem 2020-ban azóta szinte folyamatosan használom.

Tökéletesen működik a mai napig. Aksi is nagyon jó.

Amikre akarod használni arra szerintem tökéletes.

Zenét nem tudsz róla irányítani.

Viszont abszolút megbízható kis kütyü, én nagyon meg vagyok az enyémmel elégedve.

2023. ápr. 1. 17:05
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Samsung galaxy watch, apple watch, vagy garmin okosórák, ha 100 helyett 200 ezret dobnál rá:)
2023. ápr. 1. 17:11
 7/8 anonim ***** válasza:
25%

Tegyél még hozza egy kicsit és akkor Huawei Watch GT2 használtan.

Wifi meg nincs ezekben csak Bluetooth

2023. ápr. 1. 17:18
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj az olcsó okosórákkal és aktivitásmérőkkel, hogy pontatlanok.

Ha ez nem zavar, akkor bőven van a piacon venni filléres okoskarpereceket. Én még a GPS-t is elengedném a helyedben, hiszen ha zenét akarsz róla vezérelni, akkor úgyis vinned kell magaddal a telefonodat, azon meg van GPS, majd használja azt az óra.

Amúgy ha belefér az 55-60 ezres árkategória, akkor egy Samsung Watch 4-et ajánlanék. Meglepően olcsó a tudásához képest.

Ha meg komolyabban gondolod a sportot (bár nem említetted, hogy mit is csinálnál), akkor a Garmin termékeit lehet átnyálazni, bár ezek sokkal magasabb árkategóriában vannak.

2023. ápr. 1. 18:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!