Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerviz előtt hogy tudom...

Szerviz előtt hogy tudom levédeni a telefonomat?

Figyelt kérdés
Sajnos szervizbe kell adnom a 3 hónapos telefonomat. Mit kell tennem ahhoz, hogy a sok pénzügyi és egyéb alkalmazás jelszavához véletlen se férjének hozzá? Több OTP-s, Barion, MobilKincstár stb. alkalmazás van telefonomon. Nem tudom, hogy mennyi ideig lesz ott, de biztos ki kell próbálni, hogy megfelelően működik-e. Nyilván nem adom meg a pin kódot, de én mégis tartok attól, hogy akár a bankszámlámhoz is hozzáférhetnek.
2023. ápr. 1. 14:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

#10 teso, nem mindenkine van otthon komplett muszeresz-felszerelese, holegfuvoja, ipari ragasztoja, nem tud mindenki SMD-t forrasztani, adott esetben hozza se jutsz normalis minosegu akkumulatorhoz csak f.s kinai utangyartotthoz ami alapbol a gyari 80%-at tudja. A 3 honapos, garis telefonomat biztos hogy nem allnek neki otthon kokanyolni.

@Kerdezo: biztos, hogy akkugond? Nem lehet hogy valami veletlenul feltelepitett app a hatterben epp kiszamolja a π-t es kozben gyokot is von belole, es az eszi meg az akkudat?

2023. ápr. 2. 09:31
 12/15 A kérdező kommentje:

Ugye nem gondolod komolyan, hogy egy 3 hónapos garis telefont én javítsak? Plusz ma már nem olyan egyszerű az akku csere, mint 10 éve volt, hogy lepattintom a telefon hátulját, és teszek bele új akkut.

Biztos, hogy az akku rossz. Már megtanultam optimalizálni az akku használatot, és nincsenek háttérben futó alkalmazások. A 3 éves telefonom még mindig kibír 2 napot egy töltéssel, ezt meg naponta háromszor töltöm. Már bekapcsoltam a "Rendkívül energiatakarékos mód"-ot is, és egy éjszaka alatt, nulla használat mellett 60-65%-ra lemerül. A régi telefonom 97%-ra merül ugyanilyen feltételek mellett.

2023. ápr. 2. 12:26
 13/15 anonim ***** válasza:
#12 oke, ertheto, de innentol tenyleg 1 megoldas van: adatmentes, reset, aztan mehet a szervizbe.
2023. ápr. 2. 13:51
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem a mi dolgunk látatlanban a hiba megállapítás.

A lényeg, hogy törölj le mindent és állítsd vissza a telefont.

Ha levédve küldöd el nem tudnak vele mit kezdeni.

2023. ápr. 2. 14:06
 15/15 anonim ***** válasza:

11

Akinek, annyi esze nincs, hogy saját cuccairól ilyen pitiáner szinten gondoskodjon, minek "okoska teló"...

Akinek e téren nincs legalább 1 ismerőse, az is megérdemli sorsát joggal, fizesse meg más fáradozását:DDD

12

Azt végképp nem értem, hogyan vehettél hulladékot, de "okos világ"...ez a trend, oké...

Az lesz a poén, ha 1 hétig ülnek rajta és közlik veled, hogy "Kedves tulajdonos! Nincs semmi baja a készüléknek, ez ennyit tud-így működik.Használja egészséggel! :)

Szóval, mielőtt kiröhögnek a szervizben, olvassad át az egyes alkatrészei energiafogyasztását + nézd a régi példázott telódban is, aztán vessed össze a technikai adatokat, amit vásárlás előtt kellett volna...

Lehet többet fogyaszt a kijelző, lehet többet ez vagy az még takarékosan is vagy csak az akku ilyen konstrukció, mert módi az mára;)...ez ennyire egyszerű;)

2023. ápr. 8. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!