Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Telefon "képernyő-ikon...

Kedves Vezető kérdése:

Telefon "képernyő-ikon beégés" , gyakori? Súlyosbodik?

Figyelt kérdés

Bocs a hirtelen megfogalmazásért, de gondolom értitek.

Szóval adott egy

Redmi Note 10 , ami jó dealnek tűnt, ár érték arányba mobiljátékokra, emulátolokra, hd filmekre, streamre, stb.. Ahan..

Már ezerszer megbántam a ramzabáló, ujrainduló kínai appok miatt, vagy mert minden appnak külön kell törölni a gyorsítótárját, de igazából a 128gb tárhely is megtelik nagyon hamar, extrém gyorsan növekszik minden app mérete, olyan hidden dolgok is, amin csak a hard reset segít 2 havonta.

No, ezt csak azért mondtam, hogy "nem ez az első bajom vele".. :)

Magyar support nincs, a Yettelnél ahol vettem, vittem volna vissza, és mondták, hogy :

"Ez ilyen"

Kösz, se magyar support, semmi.

Nemrég felraktam a Pubg Mobile-t és ugye játék közben rendesen nézi az ember a képet, ekkor tűnt fel hogy a felső sáv, az idő, a Volte, a Wifi,vésba töltöttség jel látszik a világosabb helyeken, fehér fal, ég, stb..

Azt szeretném kérdezni, hogy ezek után nagy az esély, hogy ha játszok, a Pubg, vagy bármi más játék ikonjai is beleégnek?

Első telómon tapasztaltam ilyet,vaz első plazma tv men égett bele a Tv csatorna logo-ja.

Köszönöm szépen, ha esetleg találkoztatok ilyennel telefonon, és megosszátok hasonló élményeiteket! :)

10 perc a max amit ébren lehet a képernyő ha úgyhagyom', nem hagytam úgy, passz..

Köszi!

2023. márc. 26. 18:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

#10 - minden minőségi elektronikus alkatrésznek van specifikus öregedési karakterisztikája. A fizikailag hideg fényforrásnak számító OLED nem "beég" - mert nem forró benne semmi - csak parasztosan mondják így.

A legáltalánosabb esetben az alkatrész használatba vételekor van egy gyors determinisztikus öregedési és véletlenszerű meghibásodási időszak. Utána jön egy relatíve hosszú stabil időszak. A kiöregedő fajta alkatrészeknél ezek után jön a karakterisztikák megengedhetetlen leromlásának és a sűrű meghibásodásoknak az időszaka.

Ezért generáljavításkor tömegesen cserélik a jó alkatrészeket is a fontosabb helyeken (pl. a Magyar parlament nagycsillárjaiban az izzókörtéket, ipari tápegységek elektrolitkondenzátorait, stb.).

2023. márc. 26. 22:51
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
#11 még mindig nem érted miről van szó.
2023. márc. 27. 08:23
 13/13 anonim ***** válasza:
#12 (08:23) - persze, itt mindenki sült-idióta, csak te lehetsz igazi helikopter!
2023. márc. 27. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!