Üvegfólia vagy flip tok a képernyő megvédésére?
Egy hete vettem egy új okostelefont. Kissé nehéz hozzá tokot találni, de hátlaposat sikerült, viszont a képernyőjén pár hajszál vékonyka karcolás már látható, annak ellenére, hogy nagyon vigyázok rá.
Utánanéztem az üvegfóliázásnak, de ahogy látom, az is egy lutri, vagy jól helyezik fel, vagy nem, vagy hónapokig véd, vagy leesik a telefonról a következő nap, arról nem is beszélve, hogy az eltávolítása sem garantálja azt, hogy alatta a képernyő nem sérül meg... Éppen ezért nem tudom, hogy érdemes-e vele vesződni, vagy inkább rendeljek egy flip tokot?
Az üvegfólia alap dolog. Sose volt gondom vele, mindig védte a képernyőket, pedig volt mikor én raktam fel laikusként. Arról még sose hallottam hogy levételkor sértette volna meg a képernyőt. Viszont ebből is érdemes jobb minőségűt venni, nekem jelenleg egy olcsóbb féle alzás van és le fogom cserélni mert agyfąszt kapok. Nagyon puha a felülete és könnyen sérül. A telefon képernyőjét védi amúgy.
A flip tok inkább lutri, nekem az is van, de kezd elegem lenni, mert csak kínai boldokban lehet kapni kb, ezek 1-2 hónapig még egész jók, de 3 hónap után vállalhatatlanná mennek szét. Régebben volt egy jobb fajta, azt imádtam, jó is volt de a fél vesémet eladtam rá. Plusz a flip tok növel a méretén, ezzel is érdemes számolni. A magam részéről kezdek a flip tokokról letenni.
A kettő együtt a legbiztosabb egyébként.
Kedves hármas válaszoló: nem kötelező ám válaszolni minden feltett kérdésre, főleg, ha nem vagy képes tisztelettudóan megtenni.
A másik válaszokat köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!