Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Tényleg ennyit bírnak a...

Tényleg ennyit bírnak a telefonok?

Figyelt kérdés
Fogyasztói társadalom van, ez oké. De tényleg a telefonok aksiai olyan 1,5 évet bírnak kb? Többfajta típusú készülékem volt már. (Samsung, Huawei, Xiaomi) de 1.5 év után látványosan romlik, gyengül az aksi.. megint eljött a másfél éves "határ" és sokkal lassabban tölt, hamar merül stb. Vagy csak én csinálok valamit rosszul?

2023. márc. 22. 23:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Igen, sajnos ha naponta lemerited mert sokat használod és töltöd 2 év alatt 700 töltést jelent. Mivel minél tovább akarod a telefont hasznalni 1 töltéssel a akksik ki vannak maxolva így 3-500 alkalom az élettartam. 1.5 év az 500 alkalom. Ilyenkor még nem rossz , csak már nem olyan mintha új lenne. Ez nem fogyasztói társadalom hanem technologiai limit. Ha a telefon nagyobb lenne akksi nagyobb kapacitású lehetne de nem töltenenk teli dupla annyit bírna. A gyors töltés is pár százalékot vesz le belőle.

Ezeket add össze.

2023. márc. 23. 10:26
 12/18 anonim válasza:
4éves a jelenlegi Huawei telefonom, köszöni, ha egész nap netflix megy rajta, csak akkor csuklik hamar, ha csak aprót játszok rajta, normál netezek akkor simán egy teljes napig lehet egy töltéssel nyomorgatni(általában 64%al érek haza) P8light jóval továb bírja egy töltéssel, pedig gyerek használja már lassan 3éve, előtte én nyúztam, a P9 light na azt nem tudom mit csinál vele a másik kölök, az gyorsabban merül
2023. márc. 23. 15:03
 13/18 anonim ***** válasza:
Az kemény hogy egész nap netflix azt még csak a fele ment le. Sajnos az átlag telefon nem ilyen fantasztikus, de nincs gond néha akkut kell cserélni azt kesz
2023. márc. 23. 15:46
 14/18 anonim ***** válasza:
57%

Nekem Honor 8 telefonom van. (Most is arról írok.)

Idén lesz 7 éves, kiválóan működik, az akksija egyszer ment tönkre, 2 éve. Volt egy akksicsere és azóta ugyanúgy oké minden, szóval én egyáltalán nem panaszkodom.

Nem mindegyik telefon bírja olyan sokáig, de ha neked 1.5 év után mindegyiknek tönkrement az akksija, akkor ott valami más baj van szerintem...

2023. márc. 24. 15:29
 15/18 anonim ***** válasza:
14: hol vetted ? 2017ben jelent meg hivatalosan most 2023 van. Érdekelne a forrás ahol a megjelenés előtt több mint 1 évvel meg lehet ezeket kaparintani.
2023. márc. 24. 15:55
 16/18 anonim ***** válasza:

#15 Media Marktban. :D

A Honor 8 2016 nyarán jelent még. Én az év októberében vettem.

2023. márc. 24. 20:04
 17/18 anonim ***** válasza:
Na akkor azt benéztem :) de nagyon komoly hogy ennyit bír az akksi feleségem p20-ban már a 2 akksi van és az nem olyan öreg telefon. Az enyém meg rosszabb időt tud de 2 éve a napon felejtettem az kicsit meggyorsitotta az akksi halálát :)
2023. márc. 24. 21:05
 18/18 Ho11mann ***** válasza:
0%
Ez előfordul ezeknél a márkáknál. Cseréld ki az akksit! Egyébként az összes ilyen kínai kacatos cégnél ilyen mobilokat fogsz kapni
2023. márc. 25. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!