Milyen mobilt vegyek max.100 000-ig? Sony billentyűs telefonom van, sajnos idővel le kell cserélnem. Nem vagyok járatos a témában, akit megkérdeztem, csak felidegesítettem, hogy ennyit sem tudok?
Most is sonyt szeretnék, eddig is az volt, bevált. Face-em nincs, tehát napközben nem fogom nyomkodni, de azért jó lenne, ha tudnék rajta netezni, ha vmit muszáj megnéznem. Mit keressek a leírásban, ami jó, nem jó, sajnos nem sokat mond az iOS, android, NFC, opt. meghajtó, magos procik, TFT, kamera mp, HSDPA/HSUPA, stb. stb. Vagy ez így tág fogalom?
Nem minimál mobilt szeretnék, a fő az, hogy ne fagyjon le - jó vicc -, működjön, az alaptól vmivel többet tudjon, de nem hiszem, hogy nagy mobilvadász leszek. Ha kiadok érte 60-70-80 ezret, akkor elvárom, hogy működjön, legyen rajta több olyan, amit használni fogok. Bár, akkor mit tudhat a 190 ezres telefon??
Köszi előre is, ha vkinek van türelme ezt elmagyarázni.
Kerestem néhány oldalt, pl. melyik a jobb, android vagy iphone, háát, nem sokat értettem meg belőle... :((
Kiindulópontnak a Telenornál találtam 3 Sonyt,
Sony Xperia L1, Sony
Xperia XA1
Xperia XZ1 Compact
Telenoros szeretnék maradni. A compact 100 fölötti, összehasonlításnak írtam.
Szerintem a Xiaomi Redmi note 4et Neked találták ki.
50 ezer, NFC nincs benne, de ez a legnagyobb baj.
A Sonyk szerintem eléggé lemaradtak, ár érték arányban sokkal jobb ajánlatok vannak.
Én a Honor 9, vagy Honor 8-at tudom ajánlani.
Csúcskategóriás processzor, 4 giga RAM (vagyis nem kell gyakran újratöltenie az alkalmazásokat) jó kamera. Vagyis csúcskészülékek, de jó árazással 100k ft környékén.
Nekem Honor 8-am van egyébként lassan egy éve, és meg vagyok vele elégedve.
Sose hallottam a Xiaomi Redmi note 4et és a Honorról sem. Utánuk nézek, azért még visszanézek, hátha írtok.
Sonyért azért vok oda, mert 3 telefonon volt eddig a kb. 15 év alatt, boldog voltam velük. :)))) De komolyan, jelenleg sony w300i, jó, tudom, régi, de ha megfelel, mert egyszerű? Volt már nálam olyan okostelefon, hogy hiába magyarázták el az sms-t, mindig szólnom kell, hogy is van?
Nyugtassatok meg, hogy vannak olyan telefonok, amelyek nehezebben kezelhetőbbek vagy bonyolultabba, mint a többiek. Nem kell a név, de szerintem van ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!